Forandringer som tilstand

Forandringer er noget vi konstant udsættes for. Det holder aldrig op, men hvordan får man succes med at gennemføre forandringer. Det er et spørgsmål mange stiller sig i en tid hvor forandringerne kommer hurtigere og hurtigere.
Alle mennesker og organisationer må forholde sig til konstante forandringer. Forandringer er blevet normen i stedet for stabilitet, som det var i industrisamfundet, hvor forandringer kom sjældent, og der var god tid til at tilpasse sig.
Sådan er det ikke mere, og det er hvad professor Steen Hildebrandts foredrag handler om.

"Nu har vi i mange år talt om, at vi skal være forandringsparate. Og udtryk som forandringsledelse, forandringsparathed og forandring som tilstand har vi talt meget om de seneste år. De hører til dagens orden eller uorden. Men nu er det ikke længere nok at tale. Nu skal vi gennemføre forandringer. Det drejer sig ikke om ord, men om at ændre hvad jeg vil kalde det levede liv. Det er det daglige liv, det drejer sig om. Og netop derfor er det vigtigt, hvordan vi forstår og behandler det. Vi skal først forstå, før vi kan forandre," siger professor Steen Hildebrandt.

 

Bestil mere information

Navn *
Navn