Sig din menig – brug din krop

Sig din menig – brug din krop

Sig din menig – brug din krop

Et foredrag om kreativitet, kropssprog og kommunikation

Hver eneste dag møder du nye mennesker. I det møde kan der opstå ny energi, ny kreativitet, nye muligheder. Det er den udfordring og mulighed, vi ikke må miste, mener Finn Hesselager.

Finn Hesselager tager i sit foredrag udgangspunkt i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Sjovt at gå i skole. Sjovt at være sammen. Sjovt at være nysgerrig. Derfor er det vigtigt, at skabe forståelse for sammenhængen mellem krop og hoved, som den giver sig til udtryk i vores holdninger til kolleger, børn, venner og fremmede.
Ved at være bevidst om kroppens mange signaler, kreativitet og måden at kommunikere med andre mennesker på, lærer vi ikke bare noget om os selv, men også om andre menneskers værdier og holdninger. Det er den mulighed Finn Hesselager vil lære os at bruge bedre. Ved at sætte fokus på selvudvikling gennem egne ressourcer og personlighed.
Turde at sige sin mening ved at bruge sin krop.

Det er nogle af de elementer, der indgår i Finn Hesselagers inspirerende foredrag, hvor han lærer mennesker at flytte energi fra et sted til et andet.
At arbejde ud fra sig selv.
Det er nemlig kun dig selv, der kan afgøre, beslutte og ændre dit liv.

Finn Hesselagers foredrag indkredser nogle af de regler og principper for vores adfærd i et lærerigt og meget morsomt foredrag.Bestil mere information om Sig din menig – brug din krop