Ledelse med hjertet

Ledelse med hjertet

Ledelse med hjertet

Ledelse med hjertet er bæredygtig ledelse i balance, og det opnås gennem feedback indefra af det enkelte menneske og udefra omgivelserne og miljøet.
Med paradigmeskiftet fra industrisamfund til det bæredygtige samfund, stilles der nye og udfordrende krav til fremtidens ledere. Et af de vigtigste spørgsmål i en verden i stadig forandring er, hvordan vi bliver mere nærværende og bedre til at lære af og lytte til fremtidens erfaringer, og samtidig åbne til fremtidens kreative potentiale og muligheder.
Det kræver en ny type leder, som ved hvordan man leder andre gennem sig selv. Det græske motto fra templet i Delhi lyder: Gnothi seauton – kend dig selv. Den moderne leder skal besidde selvindsigt, balance, integritet, indfølingsevne og sans for organisatoriske processer, dvs. et indre kompas, der er en essens af erfaringer og værdier kombineret med retningssans.
Steen Hildebrandt kalder det ledelse med hjertet. Et nyt og spændende foredrag fra Danmarks store ledertænker.Bestil mere information om Ledelse med hjertet