Ledelse i en global verden 2018-05-24T21:08:23+00:00

Ledelse i en global verden

hvordan skabes en stærk og sund virksomhedskultur med en klar retning og store ambitioner?

Gomspace vil disrupte rumfartsbranchen! Så tydeligt definerede Niels Buus i 2014 ambitionen for Gomspace. I dag er GomSpace verdens førende udvikler og producent af nanosatelitter og virksomheden er børsnoteret; har datterselskaber på 3 kontinenter og kunder i mere end 50 lande.

Men hvordan vækster man en virksomhed fra 10 medarbejdere til på bare fire år mere end 200? Hvordan sikrer man optimal ledelse hos medarbejdere rekrutteret fra mere end 20 forskellige nationaliteter og sikrer en daglig drift optimeret i mix af multidisciplinære kompetencer og disse kulturers dynamik? Hvordan leder man en virksomhed med så voldsom vækst på kort tid på en måde der sikrer plads til visioner men kontinuerligt driftssikre og målbare leverancer? Svaret er enkelt: Man skaber en stærk virksomhedskultur baseret på sunde værdier og en klar retning, som kommunikeres tydeligt ud og som alle forstår.

Hør Niels Buus’ inspirerende og lærerige foredrag om ledelse i en global og hurtigt voksende verden og historien om GomSpace, som gik fra en lille studenterskabt virksomhed i Nordjylland til i dag globalt førende og agendasættende i satellitbranchen.

Bestil mere information