GENERATION Z
HOLD ØJE MED DEM!

Generation Z er født mellem midt 90’erne til midt nullerne - dvs. de er teenagere og i starten af tyverne. Det er den generation, der er udråbt som den første generation af digitale indfødte dvs. en generation som hele deres liv har levet digitale liv med alt hvad det indebærer af adfærd og behov. Det er en generation, som beskrives som initiativtagende, handlekraftig, holdningsbaseret, skabende og samarbejdende – som på mange måder er en modreaktion på generationen før dem – milllenials. De er kaldt “self-starters, not selfie takers” og i det hele taget knyttes der mange begreber og superlativer på de unge mennesker.


Generation Z beskrives ofte som sådan nogle Space-nogen, vi andre ikke kan forstå, som har en helt anden logik og helt andre prioriteter en tidligere generationer. Er det tilfældet eller er de helt almindelige mennesker, som i sidste ende handler og tænker som alle andre? Hvor meget af deres adfærd skal vi tilskrive deres unge alder, og hvad skal vi forvente, at de tager med sig videre, når de en dag bliver etableret med faste jobs, børn og havner i sofaen efter en lang arbejdsdag. Hvis de altså gør det…! Der er ingen tvivl om at Generation Z bærer kimen til fremtiden i sig – men hvad betyder det? De er fremtidens medarbejdere, de er fremtidens ledere og de udgør en massiv del af fremtidens forbrug – så måske det er på tide, at vi forsøger at forstå dem.


Evas foredrag zoomer ind på Generation Z. Eva beskriver med vanlig skarphed og præcision hvad der kendetegner generationen og med levende eksempler og illustrationer giver hun alle muligheder for at forstå og fornemme generationen. Foredraget indeholder data, statistik, levende konkrete eksempler, beskrivelser og klip med forskellige repræsentanter fra Generation Z. Foredraget beskæftiger sig med, hvad Generation Z er, når det kommer til dem som medarbejdere, ledere og forbrugere. 
Et foredrag som næsten er en nødvendighed, hvis man ønsker at være klædt på -  ikke bare fremtiden, men til i morgen.

 

 

 

Bestil mere information