Education 2018-01-22T16:19:05+00:00

High Performance Leadership

En unik lederuddannelse som bringer det
bedste fra sport, kunst, videnskab og erhvervsliv
ind i et samlet leadership forløb.

Det er den første danske uddannelse i High Performance Leadership, der definerer et unikt dansk lederskab, og som i kraft af sin egenart og tradition kan måle sig med de bedste lederskoler og universiteter i verden.
.

Det er ikke chefer, der er brug for
– det er ledere

CBS Executive og High Performance Institute præ­senterer i fællesskab en ny uddannelse, som henvender sig til ledere og ledergrupper i det private erhvervsliv og den offentlige sektor. Overskriften er High Performance Leadership – fordi det først og fremmest handler om ledelse; at motivere, inspirere og hjælpe medarbejderne til at præstere bedre. Og i mindre grad om management, regneark og resultatmålinger.

Dette nye lederskab kræver ledere, som kan skabe det rette mindset i organisationen. Skabe følgeskab og vise en ny retning. Det kræver menneskesyn og empatiske ledere, som evner at se et menneskes potentiale. Og som formår at oversætte strategier og resultatmål til meningsfulde udfordringer, der pirrer personlige ambitioner og skærper lysten til at yde sit ypperste. Læg dertil kravene til hastighed i forretnings-­ og produktinnovation. Det er sådanne ledere, den nye lederuddannelse vil skabe. Fordi det er den slags ledere, der er brug for i fremtidens Danmark.

Fuldtegnet for 2018.

Download pdf
Tilmeld dig ventelisten