HP Talents 2018-02-05T08:29:54+00:00

High Performance Talents

Hvert år udvælger vi 20-25 unge med et særligt talent for ledelse og udsætter dem for mesterlære.
Mesterlærerne er alle HPI´s foredragsholdere, som stiller sig frit til rådighed med deres viden, erfaringer og inspiration. Mesterlære er den mest effektive måde at lære nyt på.

17/18 Holdet

16/17 Holdet

Danmark har brug for at præstere bedre. Og det er først og fremmest en ledelsesopgave. Det gør vi nu noget ved. High Performance Institute tager initiativ til at etablere en tænketank for unge med et ekstraordinært talent og potentiale for ledelse.

Vi vil udvælge 20 unge mellem 18 og 25 år, som har det der skal til for at løfte Danmark over gennemsnittet. Alle kan ansøge. Er du interesseret? Som medlem af tænketanken møder du nogle af de mest markante personligheder inden for erhvervsliv, kunst, sport og videnskab, som vil øse af deres viden og erfaring, Denne nye form for mesterlære vil forstærke din lyst, dit mod og din viljen til at udfolde dit lederpotentiale – inden du træder ud på arbejdsmarkedet. Vi tror, at potentialet for ledelse kan og skal spottes og udvikles langt tidligere i livet – måske har du været anfører for et sportshold, spejderleder, elevrådsformand, frivillig i en forening, politik eller noget helt andet.

Vi ved, du er der. En af Danmarks kommende ledere.
Din lederkarriere starter nu.

High Performance Talents er bygget op omkring mesterlærer møder, her vil talenterne møde personligheder som Christian Stadil, Kasper Holten, m.fl.

High Performance Talents holder de 2 første møder i tænketanken i efteråret – oktober og november 2017. Imellem møderne vil talenterne løse cases fra vores sponsorer og andre der beder dem om at løse konkrete opgaver. High Performance Talents mødes 6 gange i løbet af det næste år. Dato er på vej for første møde.

High Performance Talents er støttet og sponseret af Spies Fonden, Master Danmark, Akademikernes A-kasse og F.C. København.

Læs mere her hvad pressen skriver om High Performance Talents
Berlingske & Børsen.

 

Følg talenterne på Facebook.