Elsk Kaos 2018-04-05T09:02:35+00:00

Project Description

Foredrag med Kim Kristensen: Elsk Kaos

Strategien, organisationen og ledelsen udfordres maksimalt i disse år, hvor selv store, veletablerede virksomheder og koncerner er i overlevelseskamp. Store vindere og tabere ser vi – og det vil blot tage til de kommende år. Er du og din virksomhed på vej i den rigtige retning? Hvad skal der til for at overleve og vinde i en tid hvor digitalisering, automatisering, kunstig intelligens m.m. sørger for maksimale udfordringer for alle?

Hvis ikke der er sammenhæng imellem strategien, organisationen og ledelsen kommer top præstationen aldrig til at ske.

Kim præsenterer med baggrund i teoretisk viden, samt praktiske ledelseserfaringer fra Kina til Chile fra Ghana til Grønland sit nye udfordrende foredrag.

Foredraget tager udgangspunkt i netop den kaotiske verden, vi lever i, og konsekvensen for de ledere og medarbejdere, som nu skal navigere i dette stormfyldte farvand. Grundpræmissen for at være agerende, offensiv, et skridt foran konkurrenterne – både dem du kender og dem der pludselig dukker op – er lige netop at elske kaos. Elsker du kaos? Elsker I kaos? Det spørgsmål kan man starte med at stille sig selv – og reflektere over. Både som leder og som medarbejder.

Bestil mere information