Ingolf_Gabold.JPG

Ledelse af kreative mennesker


Da Ingolf Gabold var drama-chef på DR, var der en unik forståelse af, hvordan man leder kreative mennesker, så de præsterer optimalt. Ikke bare én gang, men hver eneste gang. Men hvad er hemmeligheden eller formlen bag DR-Dramas store succes? Ingolf Gabold hentede bl.a. inspiration fra sportens verden. Han udviklede og definerede en præstationsbane med 4 hjørneflag - som en fodboldbane. 
Hvert hjørneflag respekterede en faggruppe med egne værdier, rammer og spilleregler. Men sammen var de et team. Et hold. Manuskriptforfatter, instruktør, skuespillere, administration og organisation. Det var præmissen. Alt var tilladt inden for rammerne; men ingen må løbe med hjørneflaget. På denne klart definerede bane kunne kreativiteten blomstre og udvikle sig på kanten af hinandens kompetencer.
Hør Ingolf Gabolds fantastiske historie om, hvad det var for en bane der blev skabt, når DR-Drama skulle skabe store præstationer.
Hvad var det for et præstationsrum der skal være til stede, når mange forskellige mennesker skal samles om et stort og ambitiøst projekt, som skulle afløse den ene succes efter den anden. For Ingolf Gabold handlede det om kommunikation, gå på kanten af boksen og et kreativt lederskab krydret med klare regler og rammer, hvor kreativiteten kunne udfoldes bedst muligt. Fordi kreativitet kræver regler og rammer. Kreativitet er hårdt arbejde. Kreativitet kan måles. Kreativitet er teamwork. Kreativitet er starter og nøglen til at skabe et værdifuldt produkt. 

 

Bestil mere information