DET PERSONLIGE LEDERSKAB

En af Danmarks mest markante og karismatiske ledere, Michael Christiansen, med mere end 25 års ledererfaring fra Forsvarsministeriet og ikke mindst som teaterchef for Det Kongelige Teater har udviklet et helt nyt foredrag om ledelse.
Ledelse af mennesker der skal præstere sammen.
Michael Christiansen´s ledelse af Det Kongelige Teater har altid været respekteret og beundret. Ikke mindst fordi det er en anderledes virksomhed der hele tiden skal præstere stort. Kravet til at levere det ypperste er benhård. Derfor handler det om at finde en personlig lederstil hvorigennem dette kan komme til at ske.
Nogle af Michael Christiansen lederkrav er; hårdt arbejde, frihed til den enkelte, klare rammer, mål og forventninger krydret med en stor kærlighed til kunsten og en dyb respekt over for de mennesker og kunstnere der skaber de store forstillinger. Det kræver ledelse i topklasse at være leder for en virksomhed der hver eneste dag skal levere toppræstationer. Det talent har Michael Christansen. Glæd Jer til mødet med en af Danmarks bedste ledere gennem mange år.

 

Bestil mere information

Navn *
Navn