LEDELSE AF SPECIALISTER

Michael Christiansen´s evne til at kunne få mennesker, fra flere verdener, til at arbejde sammen om en fælles sag er velkendt. Hans evne til at finde de rigtige løsninger, der gavner virksomheden eller organisationen, er unik. Det beviste han som teaterchef på Det Kongelige Teaterchef, hvor mange forskellige faggrupper, kunstnere og chefer skulle spille optimalt sammen for at skabe de store præstationer.

Specialister skaber store præstationer. Specialister elsker at præstere. Specialisterne skaber de nye opdagelser og fremtidens produkter. Specialisterne er helt afgørende, hvis virksomheder og organisationer i fremtiden skal udvikle, fastholde og udvide deres forretningsområder.
Derfor er specialister så vigtige at lede rigtigt.
Specialister ønsker ledelse. Dygtig ledelse - der forstår specialisternes behov for mening og passion, rammer for udfoldelse, frihed og anerkendelse. Specialisten minder en del om primadonnaen, som kræver samme grad af opmærksomhed, fordi de begge rummer de kompetencer, som den store præstation kræver. Hør Michael Christiansens foredrag som bygger på årtiers ledelse af specialister og primadonnaer. 
 

 

Bestil mere information