E1912-MAX.jpg

KYS RUTINEN

Et foredrag om at undgå at gå automatpilot

Kys rutinen handler om, hvordan vi alle kan lære at undgå at arbejdet bliver en lang, kedelig rutine og endeløs repetition af gamle vaner. Du får inspiration til hvordan du igen kan løse enkle rutineopgaver med fornyet glæde, kvalitet og energi.
Efter at have spillet Jean Valjean i Les Misérables i mere end 10 år, ved Stig Rossen hvor vigtigt det er, at man hele tiden kysser rutinen og ser nye muligheder i det man laver.
For vi kan ikke leve uden rutiner. Rutiner er nødvendige og afgørende. 90 % af vores dagligdag er fyldt op med rutiner, gentagelser og masser af standardopgaver. 
Du skal bare hver dag huske at kysse den – for at undgå at gå på automatpilot. 
Med Stig Rossen egne erfaringer, hentet fra teatrets verden, giver Danmarks internationale sanger og skuespiller sine helt personlige bud på, hvordan du gennem bevidst opmærksomhed kan lære at gøre dig mere umage og skabe "den perfekte dag" ved at kysse rutinen og gøre den til din bedste ven for at genskabe ny energi, ny motivation, engagement og arbejdsglæde. Til gavn og glæde for dig selv, dine kolleger og din arbejdsplads.
Foredraget er for alle medarbejdere der vil lære at se nye muligheder på arbejdspladsen og hverdagen for at finde nye energi og glæde. En energi og glæde som I måske har glemt at gøre noget ved.


 

 

Bestil mere information