High Performance Dagen 2017

hpidagen2017.jpg

Årets store inspirationsdag med fokus på mennesker, ledelse og mening

Den 16. november kl. 9.00-13.00 på CBS præsenteres årets ledelsesbog:
DREAMS & DETAILS
Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolles nye bog om ledelse på en anden måde i en ny tid.

Tilmelding her.

High Performance Sprint

High Performance Institute og Jacob Bøtter præsenterer:

HIGH PERFORMANCE SPRINT

Sådan skaber man en digital forretning på 5 dage.
Boost digitaliseringen i organisationen ved at invitere eksperterne indenfor.

Vi er vidne til nogle af de største forandringer i teknologi, organisation og strategi i nyere tid. De fleste organisationer halser efter udviklingen efter bedste evne, men ender ofte lammede tilbage, da det flytter fokus fra kerneforretningen. Nogle organisationer prøver at dele medarbejderne op i et A og et B hold, hvor de dygtigste unge digitale får deres eget beskyttede værksted, mens resten overlades til at drive forretningen videre, indtil den bliver disruptet af de nye kræfter. Det kan mærkes på kulturen, og vi tror rent faktisk, at alle har noget at byde på i denne nye virkelighed, hvis blot de bydes op til dans!
Hvis vi tør sende buzzwords i baggrunden, kan vi flytte fokus til at tale om den rejse organisationen skal på. Det kan kun ske gennem konkrete eksempler. Men hvordan skaber vi disse før resten af virksomheden er klar?
Vi har ladet os inspirere voldsomt af Google’s investeringsforretning GV, der har udviklet metoden Design Sprint til at bringe mennesker sammen, der ikke kender hinanden, og på meget kort tid kan skabe bemærkelsesværdige resultater. På 5 dage.

Vi foreslår helt konkret at sætte 3-4 af jeres kolleger sammen med 2-3 eksterne eksperter i en uge. De får et “moonshot” de skal løse på blot fem dage. Vi definerer et moonshot som værende et projekt der adresserer et kæmpe problem, foreslår en radikalt ny form for løsning og benytter sig af banebrydende ny teknologi.

Læs mere om High Performance Sprint her.

Chefen skal gå forrest

chefen skal gå forrest.png

Et stort interview med Kim Kristensen, dronningens ceremonimester om ledelse af mennesker.

Drop regnearkene og vær der hvor det gør allermest ondt.

Det kræver mod at være sig selv og gå forrest - er nogle af Kims råd til fremtidens ledere.

Læs interviewet her.

High Performance Dagen 2016

Alle skal have en strategi. En strategi for kreativitet og innovation. For salg og forretningsudvikling.

Hvor skal vi hen? Hvad er vores businessplan og mål? Mission og vision.

High Performance Dagen ser igennem hypen og viser, hvordan vi alle kan blive bedre til at præstere og finde helt nye måder at drive virksomhed på i fremtiden.

Se program

Tilmelding og information

Kim Kristensen modtager prisen for Årets Ledelsesbog for "Følg mig".

"- Jeg kunne mærke, at jeg fik sagt det i bogen, der skulle siges. Der er ikke skrevet ét ord for at please nogen. Bogen var komplet, og den var udtryk for mig selv. Og så bliver man mindre skrøbelig i forhold til modtagelsen. Det kunne aldrig blive værre end de situationer, jeg beskriver i bogen.

”Følg mig” var kulminationen på mange års refleksioner over ledelsesopgaven fra hans egen tid i forsvaret og i kongehuset, fra utallige konsulentopgaver for kommuner og private virksomheder, fra foredrag og møder med ledere herhjemme og i udlandet.

Og da bogen udkom i september var det til udbredt lovprisning blandt anmelderne. Hér var der endelig en ledelsesbog på dansk, der både var spændende fortalt, baseret på personlige erfaringer med tydelige budskaber skrevet i et letforståeligt sprog. "

Læs mere på www.lederne.dk

High Performance dagen 2015

Den 6. oktober afholdt High Performance Institute, CBS Executive og Teknologisk High Performance Dagen 2015 for anden gang.
Her har vi samlet nogle kommentarer og reaktioner fra dagen, som i år havde samlet 200 deltagere på Bella Sky. På gensyn i 2016.

"Det var en fantastisk oplevelse. Jeg har sjældent tilbragt så mange timer på en konference – med så stort et fagligt indhold.
Det er uden sidestykke det bedste arrangement, som jeg har deltaget på i flere år.
"
- Carsten Nielsen, Chefkonsulent for Djøf Netværk og Arrangementer

 • Endnu engang levede det fulgt op til mine forventninger, selvom de var meget høje. Jeg var nemlig også med sidste år :-) Betryggende at vi i Danmark har nogle rigtigt gode ledere, der virkeligt skiller sig ud fra mængden. De er værd at dyrke. 
 • Fantastisk inspirerende dag, som ligger i perfekt tråd med mit eget ledelsesgrundlag. Jeg har i dag lagt "yderligere lag på" mine kompetencer som leder af mennesker, herunder evnen til at forløse en medarbejders potentiale.
 • Alt i alt et top-klasse arrangement og glæder mig allerede til High Performance Dagen 2016
 • En fantastisk spændende og inspirerende High Performance Institute Day - et fagligt og ambitiøst åndehul af format.
 • En fuldstændig fantastisk række af foredragsholdere, som er gået længere end de fleste, som praktiserer og taler om ledelse.

Kasper Holten

 • Kasper Holten var hudløs ærlig - vedkender sig, at psykolog/terapi er en del af hans måde at lade op/håndtere sin ledelsesrolle på.

 • Jeg følte mig forført af Kasper Holten og fik et ærligt indblik i lederen og tilgangen til medarbejderne/kunsterne.
 • Kasper Holten var fantastisk inspirerende, og jeg satte især pris på, at han talte ud fra modellen om objektive og subjektive succeskriterier. Hans personlige refleksioner gjorde indlægget personligt og "sårbart" på en respektfuld måde.

Uffe Savery

 • Dejligt med en kombination af musik og foredrag. Fordi musikken var så fantastisk, stjal det lidt fokus fra indholdet af foredraget, men alt i alt en oplevelse, jeg ikke ville have været foruden.
 • Stor sans for detaljen og det at overføre de enkelte præstationer til en samlet præstation.
 • De musiske indslag var fantastiske, men det var svært helt at se, at foredraget gav noget særligt omkring ledelse - især for andre typer arbejdspladser.
MortenAlbaek_5698.jpg

Morten Albæk

 • Han er bare fantastisk i sin karisma, formuleringer og orale billedfremstilling. Utroligt inspirerende.
 • Super fantastisk oplæg, og spot on, omkring dette glorifiseringssamfund og alle har det bare "SÅ GODT OG DET KØRER BARE SÅ GODT".... Super med fokus på ærlighed.
 • Fantastisk underholdende, inspirerende og skarpsindige betragtninger. Helt klart gode pointer jeg vil tage med mig videre både i forhold til min faglighed og min person.

Michael Trolle

 • Levende og engageret oplæg, der på bedste eksemplificerede adskillelsen af resultat fra præstationen.
 • Det var et glimrende oplæg! I hele taget en fin rød tråd til de andre oplægsholdere, og med fine referencer til resten af programmet.
 • Han gjorde det super godt. Jeg fik indtil flere ahaoplevelser om performance management, som vil påvirke min lederstil.

Kim Kristensen

 • Varm, hjertelig, rolig - en sand leder! Jeg kan godt forstå, at mænd vil gå i krig med Kim Kristensen.
 • Dagens KLART bedste indlæg. Udover det var meget rørende, så kom han med konkrete redskaber, som man kunne bruge.
 • Kim Kristensen sluttede dagen af med bravour. Igen en meget rørende og personlig fortælling, der ikke efterlader tvivl om vigtigheden af hans budskaber - det krøb under huden på den fine og blivende måde.