Kim Kristensen modtager prisen for Årets Ledelsesbog for "Følg mig".

"- Jeg kunne mærke, at jeg fik sagt det i bogen, der skulle siges. Der er ikke skrevet ét ord for at please nogen. Bogen var komplet, og den var udtryk for mig selv. Og så bliver man mindre skrøbelig i forhold til modtagelsen. Det kunne aldrig blive værre end de situationer, jeg beskriver i bogen.

”Følg mig” var kulminationen på mange års refleksioner over ledelsesopgaven fra hans egen tid i forsvaret og i kongehuset, fra utallige konsulentopgaver for kommuner og private virksomheder, fra foredrag og møder med ledere herhjemme og i udlandet.

Og da bogen udkom i september var det til udbredt lovprisning blandt anmelderne. Hér var der endelig en ledelsesbog på dansk, der både var spændende fortalt, baseret på personlige erfaringer med tydelige budskaber skrevet i et letforståeligt sprog. "

Læs mere på www.lederne.dk