Tænketank

taenketank

Tænketanken er High Performance Institute´s hjerte.
Her udvikles vores produkter i et tæt samarbejde med nogle af Danmarks bedste High Performere inden for sport, kunst og erhvervsliv.

Vi mødes flere gange om året for at diskutere emner inden for High Performance. Altid med det overordnede formål, at der skal komme ny viden og nye produkter ud af det, som kan bidrage til at fremme High Performance i det enkelte individ, i teamet, i virksomheden, i institutionen eller i organisationen.
Med andre ord; vi er en udviklende og meget praktisk orienteret Tænketank, der ikke nøjes med at tænke tanker.

Vi tænker i produkter og viden der kan skabe bedre resultater.

Det hele startede i 1997, hvor innovationseksperten Erik Keldmann udviklede et High Performance Innovationstræ til at fremme High Performance.
Siden er det blevet megen ny viden, artikler og produkter, som vi sælger gennem vores foredrag, kurser og processer.

I 2008 satte High Performance Institute´s TænkeTank fokus på talentbegrebet. Hvordan skabes, udvikles og fastholdes talent? Dette arbejde blev afsluttet i 2009 med en rapport, der på samme måde som Den store præstation opstiller nogle anbefalinger som skal fremme talentudviklingen i Danmark.

I 2011 stillede Tænketanken skarpt på social kapital og danske topledere.
Vi fortsatte vores tema om Den store præstation, og gav stafetten videre til en række markante personligheder der med deres virke bidrager til, at Danmark kan præstere bedre.

Netværk i High Performance Institute

Siden starten i 1997 har markante personligheder inden for sport, kunst, videnskab og erhvervsliv mødtes i High Performance Institute for at udveksle praktiske erfaringer om Den Gode Præstation. Vi er i dag omkring 50 mennesker, som mødes nogle gange om året med et eneste formål; at fremme High Performance - i det enkelte individ, i teamet, i afdelingen, på arbejdspladsen, i virksomheden og i Danmark.


Vil du være med?

Fra 2014 åbner vi HPI´s Tænketank op for alle der modtager vores nyhedsbrev.
På 4 medlemsmøder om året møder du markante personligheder inden for kunst, sport og erhvervsliv.
Pris for medlemskab er kr. 500 om året.
Tænketanksmøderne afvikles hos Forlaget Gyldendal, Klareboderne 3, København den 12.  juni, den 11. september og den 6. november fra kl. 17.00-20.30.
Program udsendes snarest.