HIGH PERFORMANCE TALENTS

Danmark har brug for at præstere bedre. Og det er først og fremmest en ledelsesopgave. Det gør vi nu noget ved. High Performance Institute tager initiativ til at etablere en tænketank for unge med et ekstraordinært talent og potentiale for ledelse. Vi vil udvælge 20 unge mellem 18 og 25 år, som har det der skal til for at løfte Danmark over gennemsnittet. Alle kan ansøge. Er du interesseret? Som medlem af tænketanken møder du nogle af de mest markante personligheder inden for erhvervsliv, kunst, sport og videnskab, som vil øse af deres viden og erfaring, Denne nye form for mesterlære vil forstærke din lyst, dit mod og din viljen til at udfolde dit lederpotentiale - inden du træder ud på arbejdsmarkedet. Vi tror, at potentialet for ledelse kan og skal spottes og udvikles langt tidligere i livet – måske har du været anfører for et sportshold, spejderleder, elevrådsformand, frivillig i en forening, politik eller noget helt andet.
Vi ved, du er der. En af Danmarks kommende ledere.
Din lederkarriere starter nu.  

DER ER LUKKET FOR ANSØGNING TIL HIGH PERFORMANCE TALENTS 2017

Udvælgelsesproces og valg af de 20 med et særligt potentiale for ledelse foregår ligesom ved årgang 2016. Alle HPT møder afvikles i København. Det nye hold starter oktober 2017.

HPT er bygget op omkring mesterlærer møder, her vil talenterne møde personligheder som Christian Stadil, Kasper Holten, m.fl.

High Performance Talents holder de 2 første møder i tænketanken i efteråret - oktober og november 2017. Imellem møderne vil talenterne løse cases fra vores sponsorer og andre der beder dem om at løse konkrete opgaver. High Performance Talents mødes 6 gange i løbet af det næste år. Dato er på vej for første møde.

High Performance Talents er støttet og sponseret af Spies Fonden,  Telia, Thornico A/S, Master Danmark, Akademikernes A-kasse og Voluntas Investments.

Læs mere her hvad pressen skriver om HPT
Berlingske
Børsen