High Performance Team Leadership 2018-07-09T20:48:11+00:00

High Performance Team Leadership
vil løfte mellemledere til topniveau

High Performance Institute og CBS Executive præsenterer en
ny banebrydende lederuddannelse for virksomhedens mest afgørende ledere.
Uddannelsen starter i foråret 2019.

Siden 2016 har 100 travle topledere sat deres mail på autosvar i ca. 10 dage om året for at blive dygtigere til det, som er deres job: At lede. Nære medarbejdere vil vide, at de har deltaget i High Performance Leadership uddannelsen. Den er udviklet af CBS Executive og High Performance Institute og bygger på en ledelsesfilosofi, som gør op med management kulturens vanetænkning.

Det er ikke chefer, der er brug for, det er ledere.

Uddannlsen handler ikke om at sætte grænser, måle og kontrollere, men om at coache, støtte, motivere og inspirere den enkelte medarbejder til at præstere bedre. Det kræver ledere, som evner at se et menneskes potentiale. Og som formår at oversætte strategier og resultatmål til meningsfulde udfordringer, der pirrer personlige ambitioner og skærper lysten til at yde sit ypperste. Det er den slags ledere, der er brug for i fremtidens Danmark. Og ikke bare på topniveau.

Nu også for mellemledere.

High Performance Leadership uddannelsen er ikke længere forbeholdt folk fra direktionsgangen. Efter succesen med toplederne, har folkene bag uddannelsen sammensat en helt ny uddannelse specielt for mellemledere.

High Performance Team Leadership gennemføres også som tilrettede og skræddersyede forløb i virksomheder.

Hvis du vide mere om High Performance Team Leadership
Send mail info@highperformance.dk