HIGH PERFORMANCE TRAINING

Erhvervslivet træner for lidt.
En forudsætning for at blive bedre er træning. Træning er en naturlig del sportens, kunstens og videnskabens DNA.
Det er den viden og praktik vi tager med i vores nye forretningsområde. Learning and training.

High Performance Institute har udviklet en helt nyt lærings- og træningsforløb for ledere og virksomheder. Vi kalder det High Performance Training/SOL.
Fordi det er helt afgørende, at Strategien kobles tæt sammen med Organisationens kultur og det nye Lederskab.
Har I den rette præstationskultur, og har I de rigtige præstationsledere? Hvis ikke bliver det svært at få eksekveret og implementeret strategien.
Udviklingen af High Performance Training/SOL hænger nøje sammen med High Performance Leadership uddannelsen (HPL), som vi laver sammen med CBS Executive. Siden uddannelsens start i 2015 har vi fået mange henvendelser fra virksomheder og ledere der ønsker vores råd, erfaring og hjælp til at skabe en trænings- og læringskultur i organisationen.
Vi tilbyder High Performance Training/SOL i to forløb. Som start en workshop på 3 timer, hvor f.eks. Kim Kristensen, udfordrer og træner virksomhedens ledere, for at skabe den røde tråd, inden selve lærings- og træningsforløbet starter. Et forløb der løber over et år.

De centrale undervisere
Kim Kristensen, strategi, Mikael Trolle, organisationen og Jim Hagemann Snabe, lederskabet, Lene Tanggaard, læring med flere.

Send os en mail, hvis vi skal lære Jer at træne og skabe en træningskultur der får mennesker til at præstere bedre.

Jim Hagemann Snabe træner ledere på High Performance Leadership.