TROEN PÅ SUCCES

IVÆRKSÆTTER VED EN TILFÆLDIGHED

Hun havde en solid karriere som radio- og tv-vært kørende, da hun pludselig vendte det hele ryggen og begyndte fuldstændig forfra som direktør i sit eget hudplejefirma, Rudolph Care.

Men det hele startede ved en tilfældighed, da Andrea var gravid i 2006, og hun netop havde fået svaret fra en test, hun havde indvilget i at få taget, og den viste, at hun var den med flest skadelige kemikalier i blodet af alle testpersonerne! 
Det skræmte hende, men blev også startskuddet til, at hun begyndte at producere sine egne skønhedsprodukter under navnet Rudolph Care. Vel vidende at hun hverken var hudlæge, biokemiker, laborant eller kosmetolog, men alene professionel forbruger, gik hun i gang med at finde de dygtigste mennesker til at hjælpe hende med produkterne og forretningen. I begyndelse var hun stadig ”Vild med dans” vært, men det job blev droppet i 2009 for at satse 100% på sin drøm, ambition og forretning.
Hør den fantastiske historie om den kvindelig iværksætter, Andrea Rudolph, der blev iværksætter ved et tilfælde, men siden har kastet sig ud i det med hvad dertil hører af risiko, gæld og søvnløse nætter.
Efter mange års hårdt arbejde, men hele tiden med troen på succes, er det lykkes for iværksætteren Andrea Rudolph at nå sin drøm.
”Troen på succes” er et værdifuldt foredrag, vi alle kan lære af og fra.

 

Bestil mere information