Foredragsholder

Peter Kreiner

Peter Kreiner har siden 2007 været CEO for verdens bedste restaurant, NOMA. I den periode er NOMA fem gange blevet kåret til verdens bedste.

Del med andre

NOMA. Forny succesen – tænk forfra i medgang

Et foredrag om, hvordan man skaber global succes.

Hvad er opskriften bag succeshistorien om NOMA? Vi kender alle historien om Nordisk Mad, deraf navnet NOMA, som fire gange blev kåret til verdens bedste restaurant mellem 2010-2014. For derefter i 2017 at lukke ned for at genfinde sig fra en position af styrke. NOMA ville forny succesen og tænke forfra i medgang. Det kræver mod, styrke og ledelse, at tro på, at man en gang til kan skabe en global succes, som hele verden ønsker at være gæster hos. Det lykkedes med succes. NOMA genåbnede i 2018. I 2021 blev NOMA igen kåret til verdens bedste restaurant.

Som udgangspunkt skal man selvfølgelig have en af verdens bedste kokke. Det har NOMA i Rene Redzepi. Dertil kommer nogle helt afgørende forudsætninger: Vedholdenhed, innovation og perfektion. Med andre ord: det handler om at have fokus på præstationen – det vi gør sammen hver eneste dag – så kommer resultatet og belønningen af sig selv.

Hør Peter Kreiners lærerige historie om, hvordan man skaber en global succes ved hele tiden at arbejde hårdt, være opfindsom og ikke mindst have styr på de allermindste detaljer.

Ønsker du at høre mere?

Kontakt os, hvis I ønsker at vide mere, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!

Andre spændende foredrag

  • Virksomhedens gode kultur

    Det er en ret udbredt misforståelse, at organisationskulturen hører til i den blødere afdeling som en art glasur på kagen. Sådan er det jo ikke, tværtimod.

  • Transformation sker igennem mennesker

    I en verden, hvor alt forandrer sig, hvordan kan man så som leder være katalysator og oversætte retning og mål til meningsfulde udfordringer?

  • Om at lede sig selv i komplekse situationer

    Et modereret og involverende foredrag fra kunstens verden med en af verdens bedste danske filmfotografer, Charlotte Bruus Christensen i samtale med Nina Munch-Perrin.