Biografi

Christina Boutrup er en af landets førende Kina-kendere, og hun har gjort det til sin levevej at gøre beslutningstagere klogere på verdens nye supermagt.

Hun er uddannet erhvervsjournalist og har fulgt Kinas udvikling tæt på siden 2004, blandt andet som Asien-korrespondent og vært for radio- og tv-programmer.

Christina Boutrup har skrevet flere anmelderroste bøger og er med sin stærke formidlingsevne og nuancerede tilgang til Kina en flittigt benyttet foredragsholder, facilitator og ordstyrer på danske og internationale konferencer og workshops. Hun er desuden aktiv i advisory board for tænketanken Think China under Københavns Universitet og fast Kina analytiker for TV2 og News.

Foredrag

FOREDRAG

Den blinde vinkel – et lærerigt wake up call om Kina

Når danske beslutningstagere søger inspiration og ny viden til den digitale transformation, kigger de ofte mod Amazon, Google og Netflix.

Men hvis man udelukkende kigger mod Silicon Valley, risikerer man ifølge Christina Boutrup at stå med ryggen mod udviklingen. Kina har nemlig i al stilhed taget et kvantespring og gennemgår i disse år en teknologisk revolution, som vil rykke på magtbalancen i verden og komme til at påvirke alle os. Alligevel er de færreste opmærksomme på, at kinesiske virksomheder allerede er førende inden for nye digitale forretningsmodeller og mange af de teknologier, som i øjeblikket former vores fremtid, ikke mindst den praktiske anvendelse af kunstig intelligens.

Hør, hvad din organisation kan lære fra verdens største digitale økonomi med 800 millioner internetbrugere – og hvorfor og hvordan den såkaldte Kina-faktor bør indgå i jeres strategiarbejde.

Bøger

Den store tech revolution, Christina Boutrup
Christina Boutrup bog
Christina Boutrup bog

Video

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!