Biografi

Adam Price er et fremragende eksempel på et menneske, der har udviklet og udfoldet sit store kreative potentiale og talent på mange måder; som manuskriptforfatter, tv-vært dramatiker, madanmelder og restauratør. I Adams tilfælde er det ikke mindst hans passion for at skrive og for gastronomi, der har banet vejen for hans mange succeser. Hvem kender ikke Spise med Price og TV-succeserne: Nikolaj & Julie, Taxa, Herrens Veje og ikke mindst den største succes af dem alle, Borgen, som også er blevet en international Netflix-succes.

Adam Price har oprindeligt læst fire år på jurastudiet på Københavns Universitet. Men det er Adams evne og talent for at skrive og skabe drama, som er baggrunden for en række foredrag om ledelse, som han nu ønsker at inspirere andre med. ”For ledelse er ledelse, uanset om man er landstræner i fodbold, operachef, manuskriptforfatter eller leder i erhvervslivet”, siger Adam Price og fortsætter: ”Det handler om at skabe store præstationer sammen med en masse dygtige og ambitiøse mennesker.”

Foredrag

FOREDRAG

Kreativ ledelse

Et foredrag om ledelse af mennesker, der skal skabe store præstationer sammen.

At skrive et manuskript eller præsentere den nye strategi for virksomheden eller lægge taktikken til den næste afgørende landskamp er starten på det, der skal blive resultatet. Det er her, det hele begynder.

Nu starter processen med at gøre manuskriptet til en tv-serie, som mennesker gider at se, få strategien til at leve blandt medarbejderne, som sikrer vækst og fremskridt for virksomheden, og taktikken skal virkeliggøres, så kampen vindes. Resultatet er vigtigt, men præstationen og rejsen mod resultatet er det, der i sidste ende skaber succesen.

Hør, hvordan Adam Price omsætter sin idé, sin rejse, sit manuskript til en succesfuld tv-serie. Det handler om mennesker. Forskellige mennesker. Om at sætte det rigtige hold, der vil hinanden. Nu starter det hårde arbejde, som ikke altid er sjovt. Primadonnaer skal passes og plejes. Faggrupper skal forløse deres talent og have indflydelse. Alle har en mening om produktet. Alt dette, og meget mere, skal gå op i en højere enhed, hvis drømmen og målet om at skabe store præstationer sammen, som seerne vil elske, skal nås. Glæd jer til at møde Adam Price og høre ham fortælle, hvordan han skaber motivation og engagement i sin verden.

Video

INTERVIEW WITH BORGEN WRITER

Adam Price, the writer of Danish TV drama Borgen, talks about the upcoming final series of the hugely successful program.

FRA BORGEN TIL GUDS HUS

Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2018, MCH Herning Kongrescenter 13. april.

Podcast

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!