Marie Kronquist

Biografi

Marie Kronquist er en buddhistisk lærer, som gennem de sidste 15 år har arbejdet med meditation, stilhed, mental træning og mindfulness. Hun underviser i ind – og udland og gennem årene har hun vejledt og assisteret tusindvis af mennesker. Maries arbejde handler om at skabe velvære, sindsro og bevidsthed. Maries uddannelsesmæssige baggrund er fra Københavns Universitet og Katmandu Universitet. Derudover har hun gennem flere år fordybet sig i meditation og mindfulness på forskellige skoler og centre rundt omkring i verden. Hun er en del af det globale buddhistiske Shambhala netværk, hvis vision er at vække visdom og medfølelse i det moderne samfund og inspirere til bæredygtighed, venlighed og tapperhed i os selv og verden omkring.

Foredrag og meditationstræning

FOREDRAG

En krigers hjerte

At leve rank og rolig

Som moderne mennesker er vi for det meste hele tiden på vej fremad. Vi er sjældent helt tilfredse med vores ståsted, og derfor er vi ofte søgende efter noget mere og noget andet, end det vi har allerede. Dette til trods for, at de fleste af os lever et meget privilegeret liv med materiale goder, muligheder og oplevelser.

Ifølge den buddhistiske grundlære er det afgørende for vores livskvalitet, at vi finder tilfredshed og hvile i hvert øjeblik. At vi værdsætter alt det, vi har, uanset hvad det er. Når vi mennesker lever opmærksomt og vågent, vil vi være i stand til at bruge vores liv på en god måde og samtidig bidrage til den verden, vi alle er en del af. Denne session handler om, hvordan vi med fordel kan lade os inspirere af den gamle buddhistiske visdom og derved finde mere indre ro, mening og klarhed i hverdagen.

Varighed 3-5 timer

FOREDRAG

Åben himmel

Kunsten at meditere

Meditation er en ældgammel praksis, som hviler på tusinde års visdom og lære. En praksis, som handler om at skabe øget bevidsthed, indre fred og mere klarhed. Gennem de seneste år har meditation vundet stort indpas i den moderne verden.

Flere og flere mennesker har meditation som en fast træning og praksis i deres hverdag. Især i erhvervslivet er der stigende efterspørgsel og nysgerrighed for meditation.

Denne session er en introduktion og inspiration til meditation. Deltagerne får et let indblik i filosofien, metoderne og praksisserne. Sessionen indeholder både undervisning og lære, samt stilhed, dialog og praktisk meditationstræning.

Varighed: 1,5 – 2 timer

MEDITATIONSTRÆNING

Meditationstræning med Marie Kronquist

Start eller afslut dagen med meditation, ro, balance, disciplin og fordybelse.
Det tager kun 25 minutter.

Giv organisationens ledere og medarbejdere en god start eller afslutning på dagen.
Det tager kun 25 minutter.

I samarbejde med Marie Kronquist tilbyder High Performance Institute træning i meditation. Træningen foregår i virksomheden.

Som så meget andet kræver meditation, at man lærer det. Det er ikke quickfix”, som Marie så præcist udtrykker det.

Meditationstræning med Marie Kronquist skræddersys til den enkelte organisation eller gruppe.
Træningsforløbet afvikles med en ugentlig træning i 25 minutter i f.eks. 10 uger.

Få et tilbud på en meditationstræning for organisationens ledere og medarbejdere. Det er en god investering.

Bøger

Video

FIND ROEN I DIG SELV

Når topledere har ondt i livet eller karrieren, føler sig ensomme og rådvilde eller fanget i hamsterhjulet, lærer den buddhistiske vejleder Marie Kronquist dem, hvordan stilhed, meditation og refleksion kan hjælpe.

HARTMANNS ACADEMY 2019

Hartmanns Academy 2019.

Artikler

Podcast

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!