Biografi

Sara Louise Muhr er professor på Copenhagen Business School (CDS). Institut for Organisation. Sara har i mere end 15 år forsket i ledelsesidentitet og HRM, herunder køn, etnicitet og high performance kulturer og lederskab.

Hun er leder af CBS´s nye strategiske initiativ: ”Business in Society Platform: Diversity and Difference.”

Sara har publiceret over 70 bøger, artikler og bogkapitler. Sara Louise Muhr er medlem til bestyrelsen på CBS. Hendes seneste anmelderroste bog hedder ”Ledelse af køn.”

Foredrag & workshop

FOREDRAG

Diversitet, ubevidst bias og inkluderende lederskab

Danmark er på mange måder et foregangsland, når det handler om demokrati, klima og glæde, men når det kommer til diversitet og ligestilling halter vi gevaldigt bagefter mange andre lande, som vi sammenligner os med.

Hvad kan vi gøre ved det?

Allerførst skal vi passe på med at blande diversitet og ligestilling. Ligestilling er en politisk agenda. FN´s verdensmål nr. 5. Ligestilling mellem kønnene. Diversitet er en business case. Diversitet er er en måde at drive forretning på. Diversitet er en god investering.

Med udgangspunkt i sin forskning og store viden om ledelse, køn, diversitet og inklusion giver Sara Louise Muhr eksempler og empirisk data på bias og stereotyper, som vi bliver nødt til at udfordre for at kunne udnytte diversitetens muligheder. I forbindelse med foredraget er der rig lejlighed til at stille spørgsmål og blande sig i den vigtige debat om, hvordan vi udfolder alle menneskers talent og evner i fremtiden

WORKSHOP

Workshops om Diversitet, inklusion og lederskab

2,5 times workshop om diversitet, inklusion og lederskab.

Workshop som indeholder elementer fra foredraget ”Diversitet, ubevidst bias og inkluderende lederskab” plus masser af ny viden og forskning inden for diversitet, køn og ledelse.

Denne workshop indeholder relevante øvelser og minicases samt masser af dialog og refleksion over egne udfordringer som virksomheden står overfor, hvis den ønsker at fremme diversitet og inklusion på alle niveauer i virksomheden for at udnytte alle ledere og medarbejderes fulde potentiale.

WORKSHOP

Workshops om Diversitet, inklusion og lederskab

4 times workshop om diversitet, inklusion og lederskab.

Udvidet workshop som indeholder elementer fra den 2,5 times workshop, men derudover tilføjer et GenderLab som er et workshopformat, der kombinerer design thinking og normkritik, hvor deltagerne arbejder i en proces med egne udfordringer og problemstillinger, som de skal producere løsninger til. Udbyttet 3 konkrete løsninger – en kortsigtet, en langsigtet og en ”vild”- for hver gruppe. Dette 4-timers workshop format er derfor baseret på vidensgenerering, refleksion og diskussion som ender op med konkrete løsningsforslag for at fremme diversitet og inklusion i den specifikke virksomhed.

Bøger

Podcast

Publikationer

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!