BOOK FOREDRAG
Foredrag med Sten Sheibye

“Du skal turde være i tvivl.”

STEN SCHEIBYE

Biografi

BOOK FOREDRAG

Biografi

Sten Scheibye er cand.scient. i kemi og ph.d. i organisk kemi fra Århus Universitet samt en HD i marketing fra Copenhagen Business School (CBS).
Sten Scheibyes karriere startede i Leo Pharma (Tidligere Løvens kemiske Fabrik) hvor han var fra 1981 til 1993 – senest som koncerndirektør med ansvar for salg og markedsføring af lægemidler. Fra 1995-2008 var han CEO i Coloplast.

Sten Scheibye har ligeledes en imponerende bestyrelseskarriere: Bl.a. tidl. formand for Novo Nordisk A/S og Novo Nordisk Fonden samt Novo Holdings i perioden 2003-2018. Endvidere tidl. Formand for DTU og Eksportrådet 2009 – 2013. Herudover bestyrelsesposter i bl.a. Magasin (1997-2002), Danisco (1999-2002), Danske Bank (1998-2011), med flere.

I dag er Sten Scheibye bestyrelsesformand, Industriens Fond, Knud Højgaards Fond og BioInnovation Institute og i bestyrelsen for Fondenes Videncenter. Samt seniorrådgiver for Novo Holdings og medlem af bestyrelsen i ConvaTec plc.

Sten Scheibye holder foredrag og workshops om bestyrelsesledelse. Han ønsker tillige at bruge sin tid og erfaring som mentor og mesterlærer for nye og nuværende ledere.

Foredrag

FOREDRAG

Mentoring og mesterlære

Mentoring og mesterlære – for kommende og nuværende ledere.

Sten Scheibye ønsker at bidrage med al sin viden og erfaring inden for ledelse og bestyrelsesarbejde.
Derfor stiller Sten Scheibye sig til rådighed for kommende og nuværende ledere. Som mentor og mesterlærer. Det kan være 1:1 mentoring og mesterlære for ledergrupper og bestyrelser.

Ønsker du mere information om denne helt unikke mulighed for at møde en af Danmarks største ledere, så send en mail til info@highperformance.dk En helt særlig investering i din fremtid som leder.

FOREDRAG & WORKSHOP

Bestyrelsesledelse

Foredrag og workshop for bestyrelser og ledergrupper med ambitioner.

Aldrig har bestyrelsens rolle været mere afgørende end netop i disse år, hvor virksomhederne skal udvikle bæredygtige løsninger som både gavner samfundet og samtidig skaber en god forretning. Vi lever i en foranderlig verden hvor ny teknologi spiller en afgørende rolle for både kortsigtede og langsigtede beslutninger. Samtidig er verden blevet mere uforudsigelig, hvorfor kravet til hastighed også påvirker bestyrelserne – med flere møder og en tættere involvering. Det kræver stor indsigt, viden og ikke mindst mod. Den gode bestyrelsesformand gør mere end nogen anden forskellen på det gode og det mindre gode bestyrelsesarbejde.

Den ansvarlige bestyrelsesformand ved, at fremtidens bestyrelsesledelse vil handle om, at forny, udvikle og sikre samfundskontrakten mellem virksomhederne og samfundet.

Video

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.