De udvalgte 2018-09-23T12:38:36+00:00

Project Description

Foredrag med Nikolaj Hübbe: De udvalgte

Et foredrag om talent, krav, konkurrence og ærlighed.

Hvordan vælger man den rigtige medarbejder? Hvordan fravælger man den forkerte?
Balletmester på Det Kongelige Teater, Nikolaj Hübbe, stiller store krav til sine dansere, fordi han ved, at store præstationer kræver hårdt arbejde. Talent er ikke nok.
Han støtter og hjælper altid danseren med at udfolde sit fulde potentiale. Det gør han ved at være en meget synlig og passioneret leder, som bruger det meste af sin tid i træningsrummet, hvor de afgørende detaljer trænes igen og igen for at nå den store drøm om at skabe et af verdens bedste dansekompagnier.
Det kræver lige dele ærlighed og kærlighed. Krydret med en stor viden om, hvad talent er, og ikke mindst et dybt kendskab til de krav, han udsætter talentet for. Krav, han kender fra en lang karriere som solodanser i New York City Ballet.
”I min verden vil alle være den bedste – den udvalgte”, siger Nikolaj Hübbe.  ”Sådan skal det være, for det betyder, at danseren er ambitiøs og modig, så vi sammen kan skabe noget stort”. Lysten til at træne og store ambitioner er grundtrin for Nikolaj Hübbes udvalgte.

Hør et udfordrende og brugbart foredrag om, hvordan Nikolaj Hübbe skaber store præstationer med sine dansere i kunstens verden.
”De udvalgte” er et foredrag, som andre verdener kan lære en masse fra. Især evne og lysten til at træne det, man er god til – igen og igen.

Bestil mere information