Project Description

Foredrag med Niels Buus: Ledelse i en global verden

Hvordan skabes en stærk og sund virksomhedskultur med en klar retning og store ambitioner?

Gomspace vil disrupte rumfartsbranchen. Så tydeligt definerede Niels Buus i 2014 ambitionen for Gomspace. I dag er GomSpace verdens førende udvikler og producent af nanosatelitter. Virksomheden er børsnoteret, har datterselskaber på tre kontinenter og kunder i flere end 50 lande.

Men hvordan vækster man en virksomhed fra ti medarbejdere til mere end 200 på blot 4 år? Hvordan sikrer man optimal ledelse hos medarbejdere rekrutteret fra mere end 20 forskellige lande samt sikrer en optimeret daglig drift i en kontekst af multidisciplinære kompetencer og disse kulturers dynamik? Hvordan leder man en virksomhed, der har haft enorm vækst på kort tid, på en måde, der sikrer plads til visioner med kontinuerligt driftssikre og målbare leverancer? Svaret er enkelt: Man skaber en stærk virksomhedskultur baseret på sunde værdier og en klar retning, som kommunikeres tydeligt, og som alle forstår.

Hør Niels Buus’ inspirerende og lærerige foredrag om ledelse i en global og hurtigt voksende verden samt historien om GomSpace, der gik fra en lille studenterskabt virksomhed i Nordjylland til i dag at være globalt førende og agendasættende i satellitbranchen.

Bestil mere information