High Performance Lab

High Performance LAB er High Performance Institutes laboratorie for nye idéer og projekter. Her vil vi prøve at genopfinde og udvikle nye idéer og tanker, som kan udvikle sig til nye forretningsområder. Lige nu har vi udviklet to koncepter, som vi tror meget på.

High Performance Talents

High Performance Talents skabte vi for at opdyrke og udvikle Danmarks kommende ledere. Vi gjorde det fordi, Danmark har brug for at præstere bedre. Og det er først og fremmest en ledelsesopgave. Derfor tog vi tilbage i 2016 initiativ til at etablere en tænketank for unge med et ekstraordinært talent og potentiale for ledelse. Der blev både i 2016 og 2017 udvalgt 20 unge mellem 18 og 25 år, som vi mente, havde det der skulle til for at løfte Danmark over gennemsnittet. High Performance Talents er bygget op omkring mesterlærer, hvor talenterne møder nogle af de mest markante personligheder indenfor sport, kunst, erhvervsliv og forskning. Bl.a. Kim Kristensen, Andrea Rudolph, Christian Stadil, Mette Hybschmann, Kasper Holten, Jim Hagemann Snabe, Lene Tanggaard og Kasper Hjulmand m.fl., der øser af deres viden og erfaring indenfor de fire verdener. Lige nu holder vi en pause med High Performance Talents men i efteråret 2019 vender vi tilbage – følg os på vores Facebook side for mere info.

High Performance Talks

High Performance Institute har skabt et nyt inspirationsforum for ledere og medarbejdere. Formålet med High Performance Talks er at sætte en ny dagsorden for lederskab. En ledelsesform, hvor tillid og frisættelse erstatter kontrol og styring. En ledelsesform, hvor medarbejdere gives plads til at yde deres bedste med fokus på motivation, engagement og mening. Netop dette er baggrunden for, vi ønsker, at High Performance Talks både er for ledere og medarbejdere. Sammen er man bedst, når man skal føre ord til handlinger. High Performance Talks gennemfører vi i virksomhederne i forbindelse med konferencer, møder eller events.

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV OG START MED AT BLIVE INSPIRERET