Vi vil gøre dig til en leder i verdensklasse

Velkommen til High Performance Leadership i DIN virksomhed

Vi har en klar ambition med det forløb, du nu skal være en del af: Vi vil gøre dig til en leder i verdensklasse. En leder, der gør din virksomhed dygtigere, Danmark rigere – og verden til et bedre sted.

Vi har som nation et ry, vi kan være stolte af.  Danmark er kendt som et af verdens mindst korrupte lande. Og Europas mest innovative. Lego er verdens største legetøjsvirksomhed. Vestas og Ørsted er førende inden for grøn energi. Og BIG indenfor arkitektur. Restauranter som Noma og Geranium topper den gastronomiske verdensrangliste. Og Novo den medicinske. Der går ry om vores gensidige tillid. Vores evne til at udfolde mennesker. 

Og holde os i fysisk form…

Det forpligter alt sammen. Vi skal også være kendt som landet, der har verdens bedste ledere. Og du skal være en af dem.

Mød de bedste

High Performance Institute blev grundlagt 1997 og har siden samlet de bedste ledende danske personligheder fra kunstens, sportens, videnskabens og erhvervslivets verden.

Alle har de inden for hver deres felt vist lederskab på højt internationalt niveau og skabt den slags resultater, som kun kommer af fremragende ledelse.

Under det forløb, du nu skal deltage i, vil en række af dem dele deres erfaringer med dig, inspirere dig og på hver deres måde bidrage til at gøre dig en leder i verdensklasse.

High Performance Strategi

Gennem hele forløbet vil du lære at kende og bruge et særligt analyseværktøj. Vi kalder det High Performance Strategy, og det hjælper dig med at definere, hvilken retning du og dine medarbejdere i din virksomhed skal bevæge jer i samt hvilke tre forudsætninger, der skal være på plads for at understøtte denne retning.

High Performance Strategy er udviklet på basis af de analyseværktøjer, der har vist sig at være mest effektive i forbindelse med operative processer i erhvervslivet, forskningen og forsvaret.

Forløbets
3 trin

Hos High Performance Institute har vi udviklet en enkel model til eksekvering og kortlægning af strategisk retning eller mission – En High Performance Execution Model.

KASPER HJULMAND

Kommende landstræner for fodboldlandsholdet

METTE HYBSHMANN

Global People & Sustainability Knauf Group

JACOB BØTTER

Iværksætter, forfatter og digital ekspert

PETER KREINER

CEO og partner i NOMA

ANDREA RUDOLPH

Founder og CEO i Rudolph Care

BENGT HOLST

Direktør i Zoologisk Have

KASPER HOLTEN

Direktør og instruktør i Det Kongelige Teater

HEMMELIG GÆST

Bestyrelsesformand, investor og tidligere CEO

Ønsker du
at høre mere?

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt!
High Performance Institute har gennemført skræddersyede High Performance Træningsforløb for Domstolsstyrelsen (i samarbejde med CBS Executive), Danske Bank, Bestseller/ONLY, Nordisk Film, Novo Nordisk, SEB, TV2 med flere.

Ønsker du
at høre mere?

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt!
High Performance Institute har gennemført skræddersyede High Performance Træningsforløb for Domstolsstyrelsen (i samarbejde med CBS Executive), Danske Bank, Bestseller/ONLY, Nordisk Film, Novo Nordisk, SEB, TV2 med flere.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

VORES SAMARBEJDSPARTNERE