Stemningen fra High Performance Dagen 2018

På High Performance Dagen der blev afviklet i samarbejde med CBS Executive den 15. november præsenterede Kasper Holten, Kim Kristensen, Morten Albæk, Søren Pind og Claus Meyer deres vinkel på high performance leadership. De havde alle deres helt personlige tilgang til high performance leadership, som de udfoldede på dagen.

Dagens tema var sæsonskiftet, som de på forskellig vis udtrykte med et ord: MOD. Mod til ledelse. Mod til at genopfinde sig selv. Mod til at tro på sig selv. Og ikke mindst modet til at lede mennesker på en helt ny måde med fokus på mening og kærlighed. Klart formuleret af Kim Kristensen med ordene: ”Er du modig?”. Det er denne filosofi og tænkning, som vi arbejder videre med på toplederuddannelsen High Performance Leadership og den netop lancerede mellemlederuddannelse High Performance Team Leadership.

“Den bedste, mest interessant og inspirerende seminardag jeg har været med på til dato. Tak for et godt arrangement, og tak til talerne – fantastisk at høre på mennesker, der virkelig har noget på hjertet.”
Tina Madsen, Trainer Coach Konsulent hos Performex, deltager på HP Dagen 2018

2018-12-21T10:40:29+00:00