andrea elisabeth rudolph

“Jeg ville selv skabe det, jeg manglede.”

Andrea Rudolph

Biografi

Andrea Rudolph er en dansk iværksætter, som i 2006 deltog i en Greenpeace kemikampagne, der testede otte kvinder for skadelige og hormonforstyrrende kemikalier i skønhedsprodukter. Andrea Rudolphs krop var den mest ”giftige” af de otte. Det blev starten på Rudolph Care som skønhedsbrand.

Rudolph Care er det første skønhedsmærke i verden, der både har en økologisk Cosmos-mærkning og Svanemærkets miljømærke, og dermed som produkt lever op til de strengeste krav til indhold, miljø og sundhed.

I 2014 udviklede Rudolph Care en svanemærket solcreme serie, Rudolph Sun & Rudolph Sun Kids. Og i 2017 lancerede Rudolph Care parfumeserien Signature Notes, som er den første parfume i verden, der både er Svanemærket og Cosmos-certificeret. Dermed lever de op til Andrea Rudolphs mission om at forene to verdener – der ikke skal være adskilt – luksus og bæredygtighed.

Andrea Rudolph holder foredrag om ledelse og modet til at følge sin passion og starte egen virksomhed.

Foredrag

FOREDRAG

Det personlige lederskab og lederrollen

Lederskab handler om personlighed og måden at være menneske på. Som leder er du en rollemodel. Du skal være ordentlig, åben, turde være sårbar og hele tiden gå forrest. Hvis du har det mod, får du følgeskab.

At vide, hvad ledelse gør ved mennesker, er centralt i Andrea Rudolphs måde at lede mennesker på. Det er centralt i hendes tilgang, at man skal øve sig i ledelse hver eneste dag for at blive en bedre leder. Som iværksætter tænker man i starten ikke meget over ledelse, men når virksomheden vækster kommer ledelsesansvaret helt automatisk, fordi medarbejdere ønsker feedback, anerkendelse, frihed og synlig ledelse.

God ledelse kræver med andre ord træning og stor opmærksomhed på dagligdagen med medarbejderne. At være leder betyder, at du skal hjælpe medarbejderne med at præstere og udfolde deres fulde potentiale. Få det allerbedste ud af dine medarbejdere. De kan langt mere, end du tror – hvis de får frihed og mulighed for at udfolde alt det, de kan. Det ansvar har du som leder. Du skal turde være dig selv og hjælpe andre med at blive den bedste version af sig selv. Hør Andrea Rudolphs personlige foredrag om ledelse og mennesker og bliv klogere på, hvordan du bliver en endnu bedre leder.

FOREDRAG

Troen på succes

Andrea Rudolph havde en solid karriere som radio- og tv-vært, da hun pludselig vendte det hele ryggen og begyndte fuldstændig forfra som direktør i sit eget hudplejefirma, Rudolph Care.

Men det hele startede ved en tilfældighed, da Andrea Rudolph var gravid i 2006 og netop havde fået svaret fra en test. Testen viste, at Andrea Rudolph var den med flest skadelige kemikalier i blodet af de otte deltagende testpersoner. Det skræmte hende, men blev også startskuddet til, at hun begyndte at producere sine egne skønhedsprodukter under navnet Rudolph Care. Vel vidende, at hun hverken var hudlæge, biokemiker, laborant eller kosmetolog, men alene professionel forbruger, gik hun i gang med at finde de dygtigste mennesker til at hjælpe sig med produkterne og forretningen.

I begyndelsen var hun stadig vært i “Vild med dans”, men det job blev droppet i 2009 for, at hun kunne satse 100 % på sin drøm, ambition og forretning. Hør den fantastiske historie om iværksætteren Andrea Rudolph, der blev iværksætter ved et tilfælde, men siden har kastet sig ud i det med alt, hvad der dertil hører af risiko, gæld og søvnløse nætter. Efter mange års hårdt arbejde, men hele tiden med troen på succes, er det lykkes for iværksætteren, Andrea Rudolph at nå sin drøm. “Troen på succes” er et værdifuldt foredrag, vi alle kan lære af.

FOREDRAG

En stifters drøm

En leder, der viser sårbarhed og åbenhed, får meget igen” – sådan siger Andrea Rudolph selv om sin tilgang til ledelse. På få år er hvad der begyndte som en drøm om at skabe naturlige og sikre skønhedsprodukter, blevet en bæredygtig og succesfuld virksomhed.

En stor del af hemmeligheden bag succesen Rudolph Care skal findes internt i virksomheden. Den måde de er sammen på. Den måde de vil være virksomhed på. Ansvarlighed, tillid, mening og ordentlighed er ord, der leves i hverdagen tæt sammen med ambitiøse og forretningsmæssige drømme om, at succesen kan blive endnu større, hvis man hele tiden gør sig umage, arbejder hårdt og har det godt med hinanden. Andreas oplæg vil give en introduktion til hendes tanker om at starte som iværksætter og blive en forretningsmæssig succes med internationale ambitioner, samt hvilke overvejelser der ligger bag hendes organisation – og ledelsesstil.

Video

I BRASILIEN

Rudolph Care is award winning certified organic and sustainable skin care made I Denmark.

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!