Allan Levann

Biografi

Allan Levann er cand.mag., stifter og CEO i High Performance Institute.

I 1997 samlede Allan Levann 40 high performere inden for sport, kunst, videnskab og erhverslivet, for at udnytte praktiske erfaringer fra de fire verdener til at få mennesker og virksomheder til at præstere bedre. Hvilket stadig er det mindset og DNA, som gør High Performance Institute til noget helt unikt, som ikke findes noget andet sted i verden. I 2018 modtog High Performance Institute en Børsens Gazelle for markant vækst gennem flere år.

I 2015 indgik Allan Levann og High Performance Institute et samarbejde med CBS Executive om at udbyde toplederuddannelsen: High Performance Leadership. I 2019 blev samarbejdet udvidet med mellemlederuddannelsen High Performance Team Leadership. Begge lederuddannelser har siden opstarten i 2016 og 2019 været overtegnet. Allan Levann har også skabt High Performance Dagen, som afvikles hvert år i november. I 2019 den 14. november på CBS.

Allan Levann er medforfatter til bogen ”Den store præstation”, redaktør af ”Kunsten at gøre sig umage” og ”High Performance Serien.” Allan Levann er stifter af Paul Hammerich Prisen og Michael Laudrup Prisen. Allan Levann tog i 2018 initiativ til at starte bevægelsen #defindes, som arbejder for diversitet i ledelse og forskning.

“Mennesker udvikles gennem inspiration, lysten til at lære og glæden ved at træne”

ALLAN LEVANN
Allan Levann

Bøger / Books

“Mennesker udvikles gennem inspiration, lysten til at lære og glæden ved at træne”

ALLAN LEVANN
Allan Levann

Biografi

Allan Levann er cand.mag., stifter og CEO hos High Performance Institute.

I 1997 samlede Allan Levann 30 high performere inden for sport, kunst, videnskab og erhverslivet, for at udnytte praktiske erfaringer fra de fire verdener til at få mennesker og virksomheder til at præstere bedre. Hvilket stadig er det mindset, som gør High Performance Institute til noget helt unikt, som ikke findes noget andet sted i verden. I 2018 modtog High Performance Institute en Børsens Gazelle for markant vækst gennem flere år.

I 2016 indgik Allan Levann og High Performance Institute samarbejde med CBS Executive for at udbyde toplederuddannelsen: High Performance Leadership. I 2019 kom High Performance Team Leadership mellemlederuddannelsen til. Begge lederuddannelser har siden opstarten i 2016 og 2019 været overtegnet.

Allan Levann er medforfatter til bogen ”Den store præstation”, redaktør af ”Kunsten at gøre sig umage” og ”High Performance Serien.” Allan Levann er stifter af Paul Hammerich Prisen og Michael Laudrup Prisen. Allan Levann tog i 2018 initiativ til at skabe bevægelse #defindes, som arbejder for mangfoldighed i ledelse og forskning.

Bøger / Books