High Performance Institute er ikke en virksomhed – men en bevægelse

En bevægelse fødes ud fra et fælles ønske om at gøre en meningsfuld forskel. 

Det hele begynder som regel med, at et menneske har passion for noget meningsfuldt – noget du brænder for, som herfra gror, udvikler og udfolder sig. Sådan har det altid været for mig. Jeg vil gøre noget, som kan hjælpe andre med at gøre sig umage og præstere bedre. Jeg vil udvikle menneskers fulde potentiale.

Formålet med at High Performance Institute har altid været at inspirere, at lære og træne mennesker og virksomheder. Det er det, ILT-modellen udspringer af. Jeg vil gøre en forskel, der giver mening. Det gælder helt sikkert også for alle de fantastiske mennesker fra kunst, sport, videnskab og erhvervsliv, som sammen med mig har skabt en bevægelse, der hver eneste dag har til formål at skabe mening for den enkelte medarbejder, virksomheden, organisationen – og hele samfundet. Det er vores pligt.

“Mennesker udvikles gennem inspiration, lysten til at lære og glæden ved at træne.”

Allan Levann, Stifter af High Performance Institute
0
0

Biografi

Allan Levann er cand.mag., stifter og CEO i High Performance Institute. 

I 1997 samlede Allan Levann 40 high performere inden for sport, kunst, videnskab og erhverslivet. Målet var at udnytte praktiske erfaringer fra de fire verdener til at få mennesker og virksomheder til at præstere bedre. Det er fortsat det mindset og DNA, som gør High Performance Institute til noget helt unikt, som ikke findes noget andet sted i verden. I 2018 modtog High Performance Institute en Børsens Gazelle for markant vækst gennem flere år.

I 2015 indgik Allan Levann og High Performance Institute et samarbejde med CBS Executive Fonden om at udbyde toplederuddannelsen: High Performance Leadership. I 2019 blev samarbejdet udvidet med mellemlederuddannelsen High Performance Team Leadership. Begge lederuddannelser har siden opstarten i 2016 og 2019 været overtegnet. Allan Levann har også skabt High Performance Dagen, som afvikles hvert år i november. Senest i 2021 den 18. november på CBS.

Allan Levann er medforfatter til bogen ”Den store præstation”, redaktør af ”Kunsten at gøre sig umage” og ”High Performance Serien”.

Derudover er Allan Levann stifter af Paul Hammerich Prisen og Michael Laudrup Prisen.

I 2018 tog Allan Levann initiativ til at starte bevægelsen #defindes, som arbejder for diversitet i ledelse og forskning.

BØGER 

Den store præstation
Allan Levann, kunsten at gøre sig umage
lene tanggaard, opfindsomhed
kasper Holten, forførelsen
Jacob bøtter udefra
lars kolind, bevægelsen
peter langdal, familien

PODCAST

PUBLICEREDE ARTIKLER