High Performance Speakers2019-01-21T16:17:27+00:00

High Performance Speakers

Vi tror, at udvikling af mennesker starter med inspiration/foredrag. Inspiration skaber lyst til at lære og viljen til at træne. Derfor har vi eksklusivt tilknyttet nogle af Danmarks mest markante personligheder og speakere fra kunst, sport, videnskab og erhvervsliv, som alle holder deres foredrag, keynotes, workshops og kurser gennem High Performance Institute, om hvordan man får mennesker til at præstere bedre.

METTE HYBSCHMANN
METTE HYBSCHMANN
Mette Hybschmann er Global Employee Experience Director hos McDonald’s, hvor hun arbejder med at løfte medarbejderengagement og kundeadfærd internationalt. Hendes foredrag handler om medarbejderengagement, og hvordan man skaber en kundefokuseret kultur og brander virksomheden gennem sine medarbejdere.
MORTEN ALBÆK
MORTEN ALBÆK
Morten Albæk holder foredrag om mennesker, ærlighed, ansvarlighed og meningsfuldhed. Om at kende sig selv. Om at udfolde det enkelte menneskes potentiale og dermed løfte deres rolle, evner og samspil fra det gennemsnitlige til et højere niveau, fordi mennesker kun har et liv, levet i en tid.
KIM KRISTENSEN
KIM KRISTENSEN
Kim Kristensen har stået i de mest krævende situationer, en leder kan opleve. Som officer måtte han flere gange tage beslutninger, der handlede om liv og død. De erfaringer inddrager Kim, når han holder foredrag og workshops om ledelse, mod og følgeskab. “Følg mig” blev kåret til årets ledelsesbog 2015, mens Kim blev kåret til “Årets Leder” i 2009.
LENE TANGGAARD
LENE TANGGAARD
Lene Tanggaard holder foredrag om kreativitet og læring. Lene har udviklet en helt ny tænkning indenfor kreativitet, hvor udgangspunktet er, at vi alle er kreative. Lene holder også foredrag om læring. Hvordan lærer vi at lære? Lene har senest skrevet bogen “Læringsglemsel”, som handler om at aflære og øge evnen til at lære nyt.
KASPER HOLTEN
KASPER HOLTEN
Kasper Holten holder foredrag om kunsten at få mennesker til at yde deres allerbedste, uanset hvor de er i organisationen. Lederen er kun god, hvis medarbejderen er det. Kasper runder nogle af de udfordringer, som ledere og virksomheder står overfor, uanset hvilken branche de arbejder i.
JIM SNABE
JIM SNABE
Jim Hagemann Snabe holder foredrag og keynotes om at genopfinde lederskabet og virksomheden mens det stadig går godt. Et andet bud på ledelse, der handler om at slippe medarbejderne fri. At skabe broen mellem drømmen og detaljerne. Medforfatter til “Dreams & Details”, som kåret til årets ledelsesbog 2017.
CHRISTIAN N. STADIL
CHRISTIAN N. STADIL
Christian Stadil har en helt særlig tilgang til at eje og lede sine virksomheder, som han kalder Company Karma. En form for CSR, som gennemsyrer hele organisationen. Christian har også en anderledes tilgang til kreativitet, innovation og iværksætteri, som han øser af i sine foredrag.
ANDREA RUDOLPH
ANDREA RUDOLPH
Andrea Rudolph holder foredrag om at tro på sig selv. Modet til at skabe sin egen virksomhed eller få succes på jobbet. Et lærerigt foredrag om at turde og lykkes. ”Hvis passionen er stærk nok, er det bare med at komme i gang”, siger Andrea og planter et lille frø om succes hos alle.
EVA STEENSIG
EVA STEENSIG
Eva Steensig ved mere end de fleste om, hvad der rører sig i tiden. Nye tendenser. Nye signaler. Nye generationer. Nye dufte og lyde. Hvad er de tegn på? Hvorfor skal vi holde øje med det? Fordi de kan være et signal om noget større, som er på vej – noget, som du og din virksomhed skal holde øje med.
TUE MANTONI
TUE MANTONI
Tue Mantoni har en lang topleder- og konsulenterfaring med sig. Det er disse erfaringer, Tue bruger, når han holder workshops om Next Level Leadership. I dag er Tue gået bestyrelsesvejen med fokus på at løfte nye virksomheder til et globalt niveau.
JACOB BØTTER
JACOB BØTTER
Jacob Bøtter er født ind i brugen af de sociale medier og den digitale verden. Nogle vil kalde ham en nørd, men han har den helt unikke evne at kunne kommunikere de digitale udfordringer, så alle kan forstå, hvorfor det er muligt for alle at blive mere digitale. Jacob har skrevet bogen “Fuck it. Ship it”, som giver 69 digitale muligheder, som er lige til at bruge.
CLAUS MEYER
CLAUS MEYER
Claus Meyer er noget helt særligt. Han har skabt sin egen unikke platform. Et ocean af nye idéer og kreative tanker vælter ud af ham hele tiden. Nogle bliver til noget – andre ikke – men når han rammer den, så rammer han, så vi alle kan mærke det – NOMA, Agern, æbler fra Lilleø eller en bog om eddike.
PETER KREINER
PETER KREINER
Peter Kreiner holder foredrag om, hvordan man skaber en global succes med enkle midler. NOMA er 4 gange blevet kåret til verdens bedste restaurant. Sidste år lukkede NOMA for at genopfinde sig selv fra en position af styrke i stedet for at ende med at være irrelevant.
MARIANNE DAHL STEENSEN
MARIANNE DAHL STEENSEN
Marianne Dahl Steensen er født ind i den digitale verden, hvor der kræves en helt anden form for lederskab. Hendes foredrag handler om ledelse i en digital og ny virkelighed, hvor nye udfordringer, hastighed og nye generationer stiller nye krav – hele tiden.
RASMUS HOUGAARD
RASMUS HOUGAARD
Rasmus Hougaard is the Founder and Managing Director of Potential Project, a global leadership training, organizational development and research firm. They help leaders and organizations enhance performance, innovation and resilience through mindfulness and other practices grounded in neuroscience and research.
NIKOLAJ HÜBBE
NIKOLAJ HÜBBE
Nikolaj Hübbe har en drøm om at skabe det bedste balletkorps – nu! Læg mærke til det lille nu. Han ved, hvad han har. Det er så hans opgave at få det bedste ud af sit korps. Det kræver træning, træning og træning. I kunstens verden træner de hele tiden. Her kan erhvervslivet lære noget.
MIKAEL TROLLE
MIKAEL TROLLE
Mikael Trolle er nok det menneske fra sportens verden, der ved mest om, hvad der motiverer og engagerer mennesker til at præstere. Det er disse erfaringer fra sportens verden, han bruger, når han holder sine foredrag om ledelse, teams og store præstationer. Medforfatter til bogen dreams&details. “Årets ledelsesbog 2017”.
ERIK RASMUSSEN
ERIK RASMUSSEN
Erik Rasmussen er en af Danmarks mest erfarne dagsordensættere og analytikere, herunder stifter af Mandag Morgen og tænketanken Sustainia. Han introducerer i sit foredrag, hvordan du som leder skal navigere i et markant og konstant foranderligt forretningsklima. Om hvordan du også bliver bedst for verden.
CECILIE WAAGNER
CECILIE WAAGNER
Cecilie Waagner Falkenstrøm tilhører den unge generation af digitale kunstnere. Cecilie har udviklet ”Frank”, som er kunstig intelligens/artificial intelligence. En robot, som han hjælpe hende og andre med nogle af livets store og små udfordringer. I skal møde ham.
JAN DAMSGAARD
JAN DAMSGAARD
Jan Damsgaard holder foredrag om digitalisering, disruption, robotter, Internet of Things – alt sammen noget, der bliver en større og større del af vores dagligdag, uanset om vi vil det eller ej. En helt ny og spændende verden, der giver os mennesker masser af nye muligheder, som vi skal udnytte.
LARS KOLIND
LARS KOLIND
Lars Kolind holder foredrag om, hvordan en virksomhed bliver til en bevægelse. Hvordan en Boss bliver til Unboss. Eller hvordan verdens største lederuddannelse, spejderbevægelsen, kan inspirere os alle til at arbejde med mening, formål og retning. Er I klar til “Kolind Kuren”?
KASPER HJULMAND
KASPER HJULMAND
Kasper Hjulmand ved, at præstationen kommer før resultatet. Det er i dagligdagen, at guldet skabes. Kasper arbejder med mennesker – ikke spillere – som han hver eneste dag på træningsbanen vil hjælpe med at blive den bedste udgave af sig selv. Kasper er en såkaldt servant leader.
NIELS BUUS
NIELS BUUS
Niels Buus har siden 2014 været CEO for Gomspace Group AB, som i dag er verdens førende udvikler og producent af nanosatelitter.
Han har mange års ledererfaring og en solid bestyrelseskarriere i bagagen. Bl.a. som bestyrelsesmedlem i Danish National Space Center og bestyrelsesformand i Chora Group. Niels Buus blev i 2017 kåret til årets leder i Danmark.
ASTRID HAUG
ASTRID HAUG
Astrid Haug er bidt af, hvordan sociale medier og ny teknologi kan anvendes til at skabe en positiv forandring i verden. Hun har sin egen virksomhed, hvor hun rådgiver virksomheder og topledere om strategisk brug af sociale medier og digital transformation. Hun har skrevet en række bøger, senest “Fremtiden tilhører de frygtløse”.
HENRIK ØRHOLST
HENRIK ØRHOLST
Henrik Ørholst er erhvervskommentator på TV2 News og Mandag Morgen. Det er især ledelsesmæssige og strategiske problemstillinger, der er hans felt. Han er samtidig redaktør for VL Nyt. Hver uge anmelder Henrik en aktuel ledelsesbog i Børsen.