Vi tror, at udvikling af mennesker starter med inspiration. Inspiration skaber lyst til at lære og viljen til at træne. Derfor har vi eksklusivt tilknyttet nogle af Danmarks mest markante personligheder og speakere fra kunst, sport, forskning og erhvervsliv, som alle holder deres foredrag, keynotes, workshops og kurser gennem High Performance Institute, om hvordan man får mennesker til at præstere bedre.

FREDERIKKE SCHMIDT
FREDERIKKE SCHMIDT
Frederikke Antonie Schmidt har stiftet virksomheden Roccamore med en mission om af få flere kvinder til at stå stærkere (i høje hæle) og tage deres plads i verdenen. Frederikke sidder desuden i ByFounders Collective, repræsentantskabet for Kolding Designskole og er Formand for regeringens Genstartsteam for Mode og Tekstil.
KASPER HJULMAND
KASPER HJULMAND
Kasper Hjulmand ved, at præstationen kommer før resultatet. Det er i dagligdagen, at guldet skabes. Kasper arbejder med mennesker – ikke spillere – som han hver eneste dag på træningsbanen vil hjælpe med at blive den bedste udgave af sig selv.
METTE HYBSCHMANN
METTE HYBSCHMANN
Mette Hybschmann har i en årrække arbejdet med at løfte medarbejderengagement og kundeadfærd hos bl.a. McDonald’s, Irma og Knauf Group. Hendes foredrag handler om medarbejderfokus før kundefokus, hvilken er den bedste måde at skabe værdi for virksomheden.
MORTEN ALBÆK
MORTEN ALBÆK
Morten Albæk holder foredrag om mennesker, ærlighed, ansvarlighed og meningsfuldhed. Om at kende sig selv. Om at udfolde det enkelte menneskes potentiale, rolle, evner og samspil fra det gennemsnitlige til et højere niveau, fordi mennesker kun har ét liv, der leves i én tid.
LENE TANGGAARD
LENE TANGGAARD
Lene Tanggaard holder foredrag om kreativitet, innovation og læring. Hun har udviklet en helt ny tænkning indenfor kreativitet og læring, hvor udgangspunktet er, at vi alle er kreative. Det eneste, det kræver, er lyst og vilje til at lære på en ny måde samt at aflære gamle vaner.
TUE MANTONI
TUE MANTONI
Tue Mantoni har en lang topledererfaring med sig. Det er disse erfaringer, Tue bruger, når han holder foredrag om Samfundskontrakten. I dag er Tue gået bestyrelses-og investorvejen med fokus på at løfte nye virksomheder til det næste globale niveau. Tue Mantoni er ny bestyrelsesformand for Vækstfonden.
MARIANNE DAHL
MARIANNE DAHL
Marianne Dahl er født ind i den digitale verden, hvor der kræves en helt anden form for lederskab. Hendes foredrag handler om ledelse i en digital verden, hvor nye udfordringer, øget hastighed og nye generationer stiller krav til virksomhederne og deres evne til at forblive relevante.
JIM SNABE
JIM SNABE
Jim Hagemann Snabes foredrag handler om ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid. Netop nu gennemlever vi nogle af de største forandringer nogensinde, og det kræver lederskab og svar på, hvordan vi styrer den teknologiske og menneskelige udvikling til gavn for alle.
ANDREA RUDOLPH
ANDREA RUDOLPH
Andrea Rudolph holder foredrag om at tro på sig selv. Modet til at skabe sin egen virksomhed eller få succes på jobbet. Et lærerigt foredrag om at turde og lykkes. ”Hvis passionen er stærk nok, er det bare med at komme i gang”, siger Andrea og planter et lille frø om succes hos alle.
KASPER HOLTEN
KASPER HOLTEN
Kasper Holten holder foredrag om kunsten at få mennesker til at yde deres allerbedste, uanset hvor de er i organisationen. Lederen er kun god, hvis medarbejderen er det. Kasper runder nogle af de udfordringer, som ledere og virksomheder står overfor – uafhængigt af branche.
CHRISTINA BOUTRUP
CHRISTINA BOUTRUP
Christina Boutrup er en af Danmarks førende Kina-kendere, hvor hun bl.a. er fast Kina analytiker for TV2 og TV2 News. Hun holder foredrag om, hvordan organisationer skal lære af supermagten Kinas nuværende, teknologiske revolution samt, hvordan man skal forholde sig til dette.
CHRISTIAN STADIL
CHRISTIAN STADIL
Christian Stadil har en helt særlig tilgang til at eje og lede sine virksomheder, som han kalder Company Karma. En form for CSR, som gennemsyrer hele organisationen. Christian har også en anderledes tilgang til kreativitet, innovation og iværksætteri, som han inspirerer med.
NIKOLAJ HÜBBE
NIKOLAJ HÜBBE
Nikolaj Hübbe har en drøm om at skabe det bedste balletkorps – nu! Læg mærke til det lille nu. Han ved, hvad han har. Det er så hans opgave at få det bedste ud af sit korps. Det kræver træning, træning og træning. I kunstens verden træner de hele tiden. Her kan erhvervslivet lære noget.
SARA LOUISE MUHR
SARA LOUISE MUHR
Sara Louise Muhr er professor på Copenhagen Business School (CBS), Institut for Organisation. Sara har i mere end 15 år forsket i ledelsesidentitet og HRM, herunder køn, etnicitet samt high performance kulturer og lederskab.
JACOB BØTTER
JACOB BØTTER
Jacob Bøtter er født ind i den digitale verden. Nogle vil kalde ham en nørd, men han har helt unikke evner til at kommunikere og implementere de nye digitale udfordringer, så alle kan forstå og anvende den nye viden til at skabe nye digitale forandringer i organisationen – allerede i morgen.
POORNIMA LUTHRA
POORNIMA LUTHRA
Dr. Poornima Luthra er forfatter til bogen ‘Diversifying Diversity: Your guide to being an active ally of inclusion in the workplace’. Speciale i undervisning i international HR og generationsmangfoldighed i virksomheder, ledelse og teams. Ekstern lektor på Copenhagen Business School (CBS).
CLAUS MEYER
CLAUS MEYER
Claus Meyer er noget helt særligt. Han har skabt sin egen unikke platform. Et ocean af nye idéer og kreative tanker vælter ud af ham hele tiden. Nogle bliver til noget, andre ikke, men når han rammer den, så rammer han, så vi alle kan mærke det. Hør Claus Meyers fantastiske rejse som iværksætter.
FATIMA ALATRAKTCHI
FATIMA ALATRAKTCHI
Fatima AlZahra’a Alatraktchi er uddannet civilingeniør fra DTU og har en ph.d. i nanoteknologi og molekylærbiologi. Hun er desuden international Ted-speaker, mangedobbelt prisvinder og stifter af medicovirksomheden PreDiagnose. Fatima holder foredrag om rejsen fra bakterier til entreprenørskab.
PETER KREINER
PETER KREINER
Peter Kreiner holder foredrag om, hvordan man skaber en global succes med enkle midler. NOMA er 5 gange blevet kåret til verdens bedste restaurant. NOMA 1.0 lukkede i 2017 for at genopfinde sig selv fra en position af styrke. Noma 2.0 genåbnede i 2018 og blev i 2021 igen kåret til verdens bedste restaurant.
LOUISA LORAN
LOUISA LORAN
Louisa Loran er en af grundene til, at store internationale brands som Mærsk og spiritusvirksomheden DIAGEO er lykkedes med deres digitale transformation.
Hun bringer sin erfaring med digital forandring i spil i sine foredrag, hvor hun samtidig giver konkrete eksempler på digitalisering og transformation.
LARS KOLIND
LARS KOLIND
Lars Kolind holder foredrag om, hvordan en virksomhed bliver til en bevægelse. Hvordan en Boss bliver til Unboss. Eller hvordan verdens største lederuddannelse, spejderbevægelsen, kan inspirere os alle til at arbejde med mening, formål og retning.
METTE HØJEN
METTE HØJEN
Mette Højen er erhvervsretoriker og ledelsesrådgiver for både danske og internationale topledere. Hendes foredrag og workshops handler om retorik, feedback, kommunikation, og hvordan du brænder igennem, således at hverdagens performance bliver løftet til nye højder.
NIELS OVERGAARD
NIELS OVERGAARD
Da Niels Overgaard skrev sin bestseller “Det hele handler ikke om dig”, tog han udgangspunkt i fem antikke principper for et liv med sindsro, frihed og mening. De fem principper indgår i Niels’ foredrag som alle kredser om det, at være et ordentligt menneske; leder, kollega, far, mand og borger.
CECILIE WAAGNER FALKENSTRØM
CECILIE WAAGNER FALKENSTRØM
Cecilie Waagner Falkenstrøm tilhører den unge generation af digitale kunstnere. Cecilie har udviklet ”Frank”, som er kunstig intelligens/artificial intelligence. En robot, som kan hjælpe hende og andre med nogle af livets store og små udfordringer. I skal møde ham.
RASMUS BYSKOV-NIELSEN
RASMUS BYSKOV-NIELSEN
Rasmus Byskov-Nielsen har en lang topledererfaring i fællesskabets tjeneste. Han har viet hele sit liv til arbejdet med at styrke fællesskabet – i små, store, midlertidige og blivende fællesskaber. Fordi fællesskaber motiverer adfærd og skaber bedre resultater.
ASTRID HAUG
ASTRID HAUG
Astrid Haug er bidt af, hvordan sociale medier og ny teknologi kan anvendes til at skabe en positiv forandring i verden. Hun har sin egen virksomhed, hvor hun rådgiver virksomheder og topledere om strategisk brug af sociale medier og digital transformation.
STEN SCHEIBYE
STEN SCHEIBYE
Sten Scheibye holder foredrag og workshops om bestyrelsesledelse. Han er cand.scient. i kemi og ph.d. i organisk kemi fra Århus Universitet, og så har han en HD i marketing fra Copenhagen Business School (CBS). Sten Scheibyes karriere startede i Leo Pharma – senest som koncerndirektør. Fra 1995-2008 var han CEO i Coloplast.
RASMUS HOUGAARD
RASMUS HOUGAARD
Rasmus Hougaard er grundlægger og adm. direktør i Potential Project. En global virksomhed med speciale i lederskabstræning, organisationsudvikling og research. De hjælper ledere og organisationer med at sikre performance, innovation og modstandsdygtighed gennem mindfulness.