High Performance Speakers

Vi tror, at udvikling af mennesker starter med inspiration/foredrag. Inspiration skaber lyst til at lære og viljen til at træne. Derfor har vi eksklusivt tilknyttet nogle af Danmarks mest markante personligheder og speakere fra kunst, sport, forskning og erhvervsliv, som alle holder deres foredrag, keynotes, workshops og kurser gennem High Performance Institute, om hvordan man får mennesker til at præstere bedre.

METTE HYBSCHMANN
METTE HYBSCHMANN
Mette Hybschmann har i en årrække arbejdet med at løfte medarbejderengagement og kundeadfærd hos bl.a. McDonald’s, Irma og Knauf Group. Hendes foredrag handler om medarbejderfokus før kundefokus, hvilken er den bedste måde at skabe værdi for virksomheden.
MORTEN ALBÆK
MORTEN ALBÆK
Morten Albæk holder foredrag om mennesker, ærlighed, ansvarlighed og meningsfuldhed. Om at kende sig selv. Om at udfolde det enkelte menneskes potentiale, rolle, evner og samspil fra det gennemsnitlige til et højere niveau, fordi mennesker kun har et liv, levet i en tid.
KIM KRISTENSEN
KIM KRISTENSEN
Kim Kristensens foredrag handler om at gå forrest, at skabe tillid og troværdighed blandt medarbejderne. At være der hvor det gør allermest ondt. Det er den eneste og bedste måde at opnå følgeskab på, som den personlige leder og rollemodel for hele organisationen.
LENE TANGGAARD
LENE TANGGAARD
Lene Tanggaard holder foredrag om kreativitet, innovation og læring. Hun har udviklet en helt ny tænkning indenfor kreativitet og læring, hvor udgangspunktet er, at vi alle er kreative. Det eneste det kræver er lyst og vilje til at lære på en ny måde og aflære gamle vaner.
KASPER HOLTEN
KASPER HOLTEN
Kasper Holten holder foredrag om kunsten at få mennesker til at yde deres allerbedste, uanset hvor de er i organisationen. Lederen er kun god, hvis medarbejderen er det. Kasper runder nogle af de udfordringer, som ledere og virksomheder står overfor, uanset hvilken branche.
JIM SNABE
JIM SNABE
Jim Hagemann Snabes foredrag handler om ansvarligt lederskab i en digital brydningstid. Netop nu gennemlever vi nogle af de største forandringer og det kræver lederskab og svar på, hvordan vi styrer den teknologiske og menneskelige udvikling til gavn for alle.
CHRISTIAN STADIL
CHRISTIAN STADIL
Christian Stadil har en helt særlig tilgang til at eje og lede sine virksomheder, som han kalder Company Karma. En form for CSR, som gennemsyrer hele organisationen. Christian har også en anderledes tilgang til kreativitet, innovation og iværksætteri, som han øser af.
ANDREA RUDOLPH
ANDREA RUDOLPH
Andrea Rudolph holder foredrag om at tro på sig selv. Modet til at skabe sin egen virksomhed eller få succes på jobbet. Et lærerigt foredrag om at turde og lykkes. ”Hvis passionen er stærk nok, er det bare med at komme i gang”, siger Andrea og planter et lille frø om succes hos alle.
KASPER HJULMAND
KASPER HJULMAND
Kasper Hjulmand ved, at præstationen kommer før resultatet. Det er i dagligdagen, at guldet skabes. Kasper arbejder med mennesker – ikke spillere – som han hver eneste dag på træningsbanen vil hjælpe med at blive den bedste udgave af sig selv.
EVA STEENSIG
EVA STEENSIG
Eva Steensig ved rigtig meget, hvad der rører sig i tiden. Nye tendenser. Nye signaler. Nye generationer. Nye dufte og lyde. Hvad er de tegn på? Hvorfor skal vi holde øje med det? Fordi de kan være et signal om noget større, som er på vej og noget, som din virksomhed skal holde øje med.
TUE MANTONI
TUE MANTONI
Tue Mantoni har en lang topleder- og konsulenterfaring med sig. Det er disse erfaringer, Tue bruger, når han holder workshops om Next Level Leadership. I dag er Tue gået bestyrelsesvejen med fokus på at løfte nye virksomheder til det næste globale niveau.
CHRISTINA BOUTRUP
CHRISTINA BOUTRUP
Christina Boutrup er en af Danmarks førende Kina-kendere, hvor hun bl.a. er fast Kina analytiker for TV2 og TV2 News. Hun holder foredrag om, hvordan organisationer skal lære af supermagten Kinas nuværende teknologisk revolution samt, hvordan man skal forholde sig til dette.
JACOB BØTTER
JACOB BØTTER
Jacob Bøtter er født ind i den digitale verden. Nogle vil kalde ham en nørd, men han har helt unikke evner til at kunne kommunikere og implementerer de nye digitale udfordringer, så alle kan forstå og anvende den nye viden til at skabe nye digitale forandringer i organisationen – allerede i morgen.
CLAUS MEYER
CLAUS MEYER
Claus Meyer er noget helt særligt. Han har skabt sin egen unikke platform. Et ocean af nye idéer og kreative tanker vælter ud af ham hele tiden. Nogle bliver til noget, andre ikke, men når han rammer den, så rammer han, så vi alle kan mærke det. Hør Claus Meyers fantastiske rejse som iværksætter.
PETER KREINER
PETER KREINER
Peter Kreiner holder foredrag om, hvordan man skaber en global succes med enkle midler. NOMA er 4 gange blevet kåret til verdens bedste restaurant. NOMA 1.0 lukkede i 2017 for at genopfinde sig selv fra en position af styrke i stedet for at ende med at være irrelevant. Noma 2.0 genåbnede i 2018
MARIANNE DAHL
MARIANNE DAHL
Marianne Dahl er født ind i den digitale verden, hvor der kræves en helt anden form for lederskab. Hendes foredrag handler om ledelse i en digital verden, hvor nye udfordringer, øgede hastighed og nye generationer stiller krav til virksomhedenerne og deres evne til hele tiden, at være relevante.
RASMUS HOUGAARD
RASMUS HOUGAARD
Rasmus Hougaard er grundlægger og adm. direktør i Potential Project. En global virksomhed med speciale i lederskabstræning, organisationsudvikling og research. De hjælper ledere og organisationer med at sikre performance, innovation og modstandsdygtighed gennem mindfulness.
NIKOLAJ HÜBBE
NIKOLAJ HÜBBE
Nikolaj Hübbe har en drøm om at skabe det bedste balletkorps – nu! Læg mærke til det lille nu. Han ved, hvad han har. Det er så hans opgave at få det bedste ud af sit korps. Det kræver træning, træning og træning. I kunstens verden træner de hele tiden. Her kan erhvervslivet lære noget.
CECILIE WAAGNER
CECILIE WAAGNER
Cecilie Waagner Falkenstrøm tilhører den unge generation af digitale kunstnere. Cecilie har udviklet ”Frank”, som er kunstig intelligens/artificial intelligence. En robot, som han hjælpe hende og andre med nogle af livets store og små udfordringer. I skal møde ham.
ERIK RASMUSSEN
ERIK RASMUSSEN
Erik Rasmussen er en af Danmarks mest erfarne dagsordensættere og analytikere, herunder stifter af Mandag Morgen og tænketanken Sustainia. Han introducerer i sit foredrag, hvordan du som leder skal navigere i et markant og konstant foranderligt forretningsklima.
ASTRID HAUG
ASTRID HAUG
Astrid Haug er bidt af, hvordan sociale medier og ny teknologi kan anvendes til at skabe en positiv forandring i verden. Hun har sin egen virksomhed, hvor hun rådgiver virksomheder og topledere om strategisk brug af sociale medier og digital transformation.
JAN DAMSGAARD
JAN DAMSGAARD
Jan Damsgaard holder foredrag om digitalisering, disruption, robotter, Internet of Things – alt sammen noget, der bliver en større og større del af vores dagligdag, uanset om vi vil det eller ej. En helt ny og spændende verden, der giver os mennesker nye muligheder, som vi skal udnytte.
LARS KOLIND
LARS KOLIND
Lars Kolind holder foredrag om, hvordan en virksomhed bliver til en bevægelse. Hvordan en Boss bliver til Unboss. Eller hvordan verdens største lederuddannelse, spejderbevægelsen, kan inspirere os alle til at arbejde med mening, formål og retning.