Vi tror, at udvikling af mennesker starter med inspiration. Inspiration skaber lyst til at lære og viljen til at træne. Derfor har vi eksklusivt tilknyttet nogle af Danmarks mest markante personligheder og speakere fra kunst, sport, forskning og erhvervsliv, som alle holder deres foredrag, keynotes, workshops og kurser gennem High Performance Institute, om hvordan man får mennesker til at præstere bedre.

LENE TANGGAARD
LENE TANGGAARD
Lene Tanggaard holder foredrag om kreativitet, innovation og læring. Hun har udviklet en helt ny tænkning indenfor kreativitet og læring, hvor udgangspunktet er, at vi alle er kreative. Det eneste, det kræver, er lyst og vilje til at lære på en ny måde samt at aflære gamle vaner.
KASPER HJULMAND
KASPER HJULMAND
Kasper Hjulmand ved, at præstationen kommer før resultatet. Det er i dagligdagen, at guldet skabes. Kasper arbejder med mennesker – ikke spillere – som han hver eneste dag på træningsbanen vil hjælpe med at blive den bedste udgave af sig selv.
CAROLINE HART
CAROLINE HART
Caroline Hart Sehested er stifter og CEO i firmaet FutureTalent.dk, som rådgiver virksomheder om, hvordan man tiltrækker, udvikler og fastholder de bedste medarbejdere både i dag og i fremtiden. Missionen er at få skabt den attraktive arbejdsplads, som er engagerende, udviklende og meningsfyldt – en arbejdsplads nutidens & fremtidens arbejdsstyrke gerne vil være en del af og yde sit bedste for.
MORTEN ALBÆK
MORTEN ALBÆK
Morten Albæk holder foredrag om mennesker, ærlighed, ansvarlighed og meningsfuldhed. Om at kende sig selv. Om at udfolde det enkelte menneskes potentiale, rolle, evner og samspil fra det gennemsnitlige til et højere niveau, fordi mennesker kun har ét liv, der leves i én tid.
LOUISA LORAN
LOUISA LORAN
Louisa Loran bringer sin erfaring med B2C, B2B og tech i spil i sine foredrag, hvor hun samtidig giver konkrete, relevante og tankevækkende perspektiver til enhver, der er under transformation.
Louisa taler om at gå forrest i forandringerne, at være autentisk og modig, også når man ikke selv kender alle svar.
TUE MANTONI
TUE MANTONI
Tue Mantoni har en lang topledererfaring med sig. Det er disse erfaringer, Tue bruger, når han holder foredrag om Samfundskontrakten. I dag er Tue gået bestyrelses-og investorvejen med fokus på at løfte nye virksomheder til det næste globale niveau. Tue Mantoni er ny bestyrelsesformand for Vækstfonden.
MARIANNE DAHL
MARIANNE DAHL
Marianne Dahl er født ind i den digitale verden, hvor der kræves en helt anden form for lederskab. Hendes foredrag handler om ledelse i en digital verden, hvor nye udfordringer, øget hastighed og nye generationer stiller krav til virksomhederne og deres evne til at forblive relevante.
JIM SNABE
JIM SNABE
Jim Hagemann Snabes foredrag handler om ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid. Netop nu gennemlever vi nogle af de største forandringer nogensinde, og det kræver lederskab og svar på, hvordan vi styrer den teknologiske og menneskelige udvikling til gavn for alle.
ANDREA RUDOLPH
ANDREA RUDOLPH
Andrea Rudolph holder foredrag om at tro på sig selv. Modet til at skabe sin egen virksomhed eller få succes på jobbet. Et lærerigt foredrag om at turde og lykkes. ”Hvis passionen er stærk nok, er det bare med at komme i gang”, siger Andrea og planter et lille frø om succes hos alle.
KASPER HOLTEN
KASPER HOLTEN
Kasper Holten holder foredrag om kunsten at få mennesker til at yde deres allerbedste, uanset hvor de er i organisationen. Lederen er kun god, hvis medarbejderen er det. Kasper runder nogle af de udfordringer, som ledere og virksomheder står overfor – uafhængigt af branche.
MARIE KRONQUIST
MARIE KRONQUIST
Marie Kronquist er en buddhistisk lærer som gennem de sidste 15 år har arbejdet med meditation, stilhed, mental træning og mindfulness. Hun underviser i ind – og udland og gennem årene har hun vejledt og assisteret tusindvis af mennesker. Maries arbejde handler om at skabe velvære, sindsro og bevidsthed.
CHRISTIAN STADIL
CHRISTIAN STADIL
Christian Stadil har en helt særlig tilgang til at eje og lede sine virksomheder, som han kalder Company Karma. En form for CSR, som gennemsyrer hele organisationen. Christian har også en anderledes tilgang til kreativitet, innovation og iværksætteri, som han inspirerer med.
THOMAS FRANK
THOMAS FRANK
Thomas Frank har haft en forrygende start på trænerkarrieren i Premier League med Brentford F.C.
Thomas’ naturlige evne for at udvikle og udfolde talentet er en af hans store styrker som leder og træner. Igennem fællesskab, tillid og tryghed skaber han det gode hold. Fordi han ved, at præstation og træning skaber resultatet.
CHRISTINA OTTSEN
CHRISTINA OTTSEN
Christina har arbejdet med at modvirke bias i vores hukommelse og handlinger i mere end 12 år. Siden 2015 har hun specialiseret sig i diversitet og inkluderende ledelse. Hun har en ph.d. i tværkulturel diversitet fra Aarhus Universitet, og har hun indgående viden om de psykologiske mekanismer bag bias.
METTE HYBSCHMANN
METTE HYBSCHMANN
Mette Hybschmann har i en årrække arbejdet med at løfte medarbejderengagement og kundeadfærd hos bl.a. McDonald’s, Irma og Knauf Group. Hendes foredrag handler om medarbejderfokus før kundefokus, hvilken er den bedste måde at skabe værdi for virksomheden.
ULF HAHNEMANN
ULF HAHNEMANN
Ulfs passion og ekspertise er forankret i arbejdet med at skabe dyb tillid i organisationer og udvikle humane arbejdspladser hvor voksne mennesker bruger deres intelligens, kreativitet og innovative evner og øger organisationens kapacitet og performance.
ADAM PRICE
ADAM PRICE
Adam Price har oprindeligt læst fire år på jurastudiet på Københavns Universitet. Men det er Adams evne og talent for at skrive og skabe drama, som er baggrunden for en række foredrag om ledelse, som han nu ønsker at inspirere ledere, medarbejdere og andre med.
POORNIMA LUTHRA
POORNIMA LUTHRA
Dr. Poornima Luthra er forfatter til bogen ‘Diversifying Diversity: Your guide to being an active ally of inclusion in the workplace’. Speciale i undervisning i international HR og generationsmangfoldighed i virksomheder, ledelse og teams. Ekstern lektor på Copenhagen Business School (CBS).
CLAUS MEYER
CLAUS MEYER
Claus Meyer er noget helt særligt. Han har skabt sin egen unikke platform. Et ocean af nye idéer og kreative tanker vælter ud af ham hele tiden. Nogle bliver til noget, andre ikke, men når han rammer den, så rammer han, så vi alle kan mærke det. Hør Claus Meyers fantastiske rejse som iværksætter.
CECILIE WAAGNER
CECILIE WAAGNER
Cecilie Waagner Falkenstrøm tilhører den unge generation af digitale kunstnere. Cecilie har udviklet ”Frank”, som er kunstig intelligens/artificial intelligence. En robot, som kan hjælpe hende og andre med nogle af livets store og små udfordringer. I skal møde ham.
FATIMA ALATRAKTCHI
FATIMA ALATRAKTCHI
Fatima AlZahra’a Alatraktchi er uddannet civilingeniør fra DTU og har en ph.d. i nanoteknologi og molekylærbiologi. Hun er desuden international Ted-speaker, mangedobbelt prisvinder og stifter af medicovirksomheden PreDiagnose. Fatima holder foredrag om rejsen fra bakterier til entreprenørskab.
PETER KREINER
PETER KREINER
Peter Kreiner holder foredrag om, hvordan man skaber en global succes med enkle midler. NOMA er 5 gange blevet kåret til verdens bedste restaurant. NOMA 1.0 lukkede i 2017 for at genopfinde sig selv fra en position af styrke. Noma 2.0 genåbnede i 2018 og blev i 2021 igen kåret til verdens bedste restaurant.
FREDERIKKE SCHMIDT
FREDERIKKE SCHMIDT
Frederikke Antonie Schmidt har stiftet virksomheden Roccamore med en mission om af få flere kvinder til at stå stærkere (i høje hæle) og tage deres plads i verdenen. Frederikke sidder desuden i ByFounders Collective, repræsentantskabet for Kolding Designskole og er Formand for regeringens Genstartsteam for Mode og Tekstil.
JACOB BØTTER
JACOB BØTTER
Jacob Bøtter er født ind i den digitale verden. Nogle vil kalde ham en nørd, men han har helt unikke evner til at kommunikere og implementere de nye digitale udfordringer, så alle kan forstå og anvende den nye viden til at skabe nye digitale forandringer i organisationen – allerede i morgen.
LOVELEEN BRENNA
LOVELEEN BRENNA
Loveleen Brenna er en anerkendt foredragsholder, forretningsudvikler og forfatter, hvis spidskompetence er mangfoldighedsledelse. Bliv inspireret til at få potentialet frem i mangfoldighed, ledelse og organisationer.
METTE HØJEN
METTE HØJEN
Mette Højen er erhvervsretoriker og ledelsesrådgiver for både danske og internationale topledere. Hendes foredrag og workshops handler om retorik, feedback, kommunikation, og hvordan du brænder igennem, således at hverdagens performance bliver løftet til nye højder.
LARS KOLIND
LARS KOLIND
Lars Kolind holder foredrag om, hvordan en virksomhed bliver til en bevægelse. Hvordan en Boss bliver til Unboss. Eller hvordan verdens største lederuddannelse, spejderbevægelsen, kan inspirere os alle til at arbejde med mening, formål og retning.
CHRISTINA BOUTRUP
CHRISTINA BOUTRUP
Christina Boutrup er en af Danmarks førende Kina-kendere, hvor hun bl.a. er fast Kina analytiker for TV2 og TV2 News. Hun holder foredrag om, hvordan organisationer skal lære af supermagten Kinas nuværende, teknologiske revolution samt, hvordan man skal forholde sig til dette.
NIKOLAJ HÜBBE
NIKOLAJ HÜBBE
Nikolaj Hübbe har en drøm om at skabe det bedste balletkorps – nu! Læg mærke til det lille nu. Han ved, hvad han har. Det er så hans opgave at få det bedste ud af sit korps. Det kræver træning, træning og træning. I kunstens verden træner de hele tiden. Her kan erhvervslivet lære noget.
RASMUS BYSKOV
RASMUS BYSKOV
Rasmus Byskov-Nielsen har en lang topledererfaring i fællesskabets tjeneste. Han har viet hele sit liv til arbejdet med at styrke fællesskabet – i små, store, midlertidige og blivende fællesskaber. Fordi fællesskaber motiverer adfærd og skaber bedre resultater.