Foredragsholdere

Vi tror, at udvikling af mennesker starter med inspiration. Inspiration skaber lyst til at lære og viljen til at træne. Derfor har vi eksklusivt tilknyttet nogle af Danmarks mest markante personligheder og speakere fra kunst, sport, forskning og erhvervsliv, som alle holder deres foredrag, keynotes, workshops og kurser gennem High Performance Institute, om hvordan man får mennesker til at præstere bedre.

KIM KRISTENSEN
KIM KRISTENSEN
Kim Kristensen har stået over for nogle af de mest udfordrende situationer en leder kan opleve. Han har ledt soldater i krig og truffet afgørende beslutninger om liv og død, men selvom der er stor forskel på krig og Amalienborg, er hans tilgang til ledelse præcis den samme. Nøglen til succes er kærligheden til medarbejderne og modet til at gå forrest.
LENE TANGGAARD
LENE TANGGAARD
Lene Tanggaard holder foredrag om kreativitet, innovation og læring. Hun har udviklet en helt ny tænkning indenfor kreativitet og læring, hvor udgangspunktet er, at vi alle er kreative. Det eneste, det kræver, er lyst og vilje til at lære på en ny måde samt at aflære gamle vaner.
KASPER HJULMAND
KASPER HJULMAND
Kasper Hjulmand ved, at præstationen kommer før resultatet. Det er i dagligdagen, at guldet skabes. Kasper arbejder med mennesker – ikke spillere – som han hver eneste dag på træningsbanen vil hjælpe med at blive den bedste udgave af sig selv.
METTE HYBSCHMANN
METTE HYBSCHMANN
Mette Hybschmann er en dynamisk innovationsleder og CEO, som besidder en brændende passion for resultatskabelse gennem medarbejder- og kundeengagement. Hendes foredrag handler om medarbejderfokus før kundefokus, som er den bedste måde at skabe værdi for virksomheden.
MORTEN ALBÆK
MORTEN ALBÆK
Morten Albæk holder foredrag om mennesker, ærlighed, ansvarlighed og meningsfuldhed. Om at kende sig selv. Om at udfolde det enkelte menneskes potentiale, rolle, evner og samspil fra det gennemsnitlige til et højere niveau, fordi mennesker kun har ét liv, der leves i én tid.
LOUISA LORAN
LOUISA LORAN
Louisa Loran bringer sin erfaring med B2C, B2B og tech i spil i sine foredrag, hvor hun samtidig giver konkrete, relevante og tankevækkende perspektiver til enhver, der er under transformation.
Louisa taler om at gå forrest i forandringerne, at være autentisk og modig, også når man ikke selv kender alle svar.
PETER LODAHL
PETER LODAHL
Peter Lodahl bruger sin erfaring som international operasolist og leder i sine foredrag om kunstens rolle og ansvar i samfundets udvikling. Han viser, hvordan kunst kan fremme fællesskab, empati og forståelse på tværs af grupper og skabe en inkluderende og tolerant kultur, som alle kan lære af.
MINA AKBARI
MINA AKBARI
Mina Akbari er kandidat fra Århus Universitet inden for strategi, organisation og ledelse. Hun har erhvervserfaring fra bl.a. DSV, Dustin og Lidl. Minas store interesse og passion er strategiudvikling og implementering, bæredygtighed og ikke mindst mangfoldighed og inklusion.
TUE MANTONI
TUE MANTONI
Tue Mantoni har en lang topledererfaring med sig. Det er disse erfaringer, Tue bruger, når han holder foredrag om Samfundskontrakten. I dag er Tue gået bestyrelses-og investorvejen med fokus på at løfte nye virksomheder til det næste globale niveau.
MARIANNE DAHL
MARIANNE DAHL
Marianne Dahl er født ind i den digitale verden, hvor der kræves en helt anden form for lederskab. Hendes foredrag handler om ledelse i en digital verden, hvor nye udfordringer, øget hastighed og nye generationer stiller krav til virksomhederne og deres evne til at forblive relevante.
JIM SNABE
JIM SNABE
Jim Hagemann Snabes foredrag handler om ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid. Netop nu gennemlever vi nogle af de største forandringer nogensinde, og det kræver lederskab og svar på, hvordan vi styrer den teknologiske og menneskelige udvikling til gavn for alle.
LOVELEEN BRENNA
LOVELEEN BRENNA
Loveleen Brenna er en anerkendt foredragsholder, forretningsudvikler og forfatter, hvis spidskompetence er mangfoldighedsledelse. Bliv inspireret til at få potentialet frem i mangfoldighed, ledelse og organisationer.
KASPER HOLTEN
KASPER HOLTEN
Kasper Holten holder foredrag om kunsten at få mennesker til at yde deres allerbedste, uanset hvor de er i organisationen. Lederen er kun god, hvis medarbejderen er det. Kasper runder nogle af de udfordringer, som ledere og virksomheder står overfor – uafhængigt af branche.
CAROLINE HART
CAROLINE HART
Caroline Hart Sehested er stifter og CEO i firmaet FutureTalent.dk, som rådgiver virksomheder om, hvordan man tiltrækker, udvikler og fastholder de bedste medarbejdere både i dag og i fremtiden. Missionen er at få skabt den attraktive arbejdsplads, som er engagerende, udviklende og meningsfyldt.
JACOB BØTTER
JACOB BØTTER
Jacob Bøtter er født ind i den digitale verden. Nogle vil kalde ham en nørd, men han har helt unikke evner til at kommunikere og implementere de nye digitale udfordringer, så alle kan forstå og anvende den nye viden til at skabe nye digitale forandringer i organisationen – allerede i morgen.
CHARLOTTE BRUUS CHRISTENSEN & NINA MUNCH-PERRIN
CHARLOTTE BRUUS CHRISTENSEN & NINA MUNCH-PERRIN
Et modereret foredrag med en af verdens bedste filmfotografer, Charlotte Bruus Christensen, i samtale med Nina Munch-Perrin, DR. Charlotte deler levende ud om at kunne lede sig selv gennem gigantiske Hollywood produktioner i med- og modspil fra filmverdens store stjerner og budgetter, der kan tage pusten fra enhver.
SIGGE WINTHER
SIGGE WINTHER
Sigge Winther er stifter og direktør i INVI – Institut for vilde problemer. Han er tidligere direktør i Djøf og studievært på DR2 Deadline. Sigge er ph.d. i statskundskab med flere års ophold som fulbright gæsteforsker på Berkeley, University of California, samt Columbia University, New York.
JEANETTE LØGSTRUP
JEANETTE LØGSTRUP
Bestyrelsesmedlem, direktør, forfatter og senior ESG-rådgiver.
Jeanette Fangel Løgstrup har fra toppen af dansk erhvervsliv arbejdet med ESG og bæredygtighed, kommunikation, marketing og strategi i næsten 20 år, blandt andet som direktør og medlem af koncernledelsen i Danske Bank, Codan/RSA og Carl Bro Gruppen.
CHRISTIAN STADIL
CHRISTIAN STADIL
Christian Stadil har en helt særlig tilgang til at eje og lede sine virksomheder, som han kalder Company Karma. En form for CSR, som gennemsyrer hele organisationen. Christian har også en anderledes tilgang til kreativitet, innovation og iværksætteri, som han inspirerer med.
HELLE ROSENDAHL
HELLE ROSENDAHL
Helle Rosendahl er Danmarks førende ekspert inden for strategisk storytelling og stifter af Storytelling Akademiet, der rådgiver ledere og virksomheder, så deres kernebudskaber formidles på en stærk og effektiv måde. Hun har 15 års erfaring med strategisk kommunikation og storytelling via job i bl.a. Mærsk og Microsoft.
THOMAS FRANK
THOMAS FRANK
Thomas Frank har haft en forrygende start på trænerkarrieren i Premier League med Brentford F.C.
Thomas’ naturlige evne for at udvikle og udfolde talentet er en af hans store styrker som leder og træner. Igennem fællesskab, tillid og tryghed skaber han det gode hold. Fordi han ved, at præstation og træning skaber resultatet.
ANDREA RUDOLPH
ANDREA RUDOLPH
Andrea Rudolph holder foredrag om at tro på sig selv. Modet til at skabe sin egen virksomhed eller få succes på jobbet. Et lærerigt foredrag om at turde og lykkes. ”Hvis passionen er stærk nok, er det bare med at komme i gang”, siger Andrea og planter et lille frø om succes hos alle.
KRESTEN SCHULTZ
KRESTEN SCHULTZ
Krestens Schultz Jørgensens karriere har ført ham bredt omkring inden for kommunikation, branding og marketing. Det Kongelige Teater, Coca-Cola og undervisningsministeriet m. fl.
Han har været chefredaktør, lederskribent og debatredaktør for flere medier: Dagen, Politiken og Aktuelt.
CECILIE WAAGNER
CECILIE WAAGNER
Cecilie Waagner Falkenstrøm arbejder med kunstig intelligens (AI) som kunstner og er stifter af art-tech virksomheden Artificial Mind. Hun stiller skarpt på de etiske og eksistentielle muligheder og dilemmaer, som kunstig intelligens medfører for vores liv og arbejdsliv.
UFFE SAVERY
UFFE SAVERY
Uffe Savery er mest kendt som den ene halvdel af duoen SAFRI DUO, som han sammen med Morten Friis skabte og etablerede, mens de begge var studerende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Samtidig med sin musikalske karriere har Uffe Savery i 14 år været topleder inden for den offentlige sektor, senest som rektor for Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
KIRSTEN SASADY
KIRSTEN SASADY
Kirsten Sasady er Aktuar og har 20 års erfaring som leder i den finansielle sektor. Kirsten er Danmarks første akkrediteret certificerede Mangfoldighedsleder og holder et tankevækkende foredrag om, hvorfor hun ser netop Mangfoldighedsledelse som nøglen til at løse dansk erhvervslivs udfordringer med at koble diversitet til værdiskabelse.
CLAUS MEYER
CLAUS MEYER
Hør om Claus Meyers personlige rejse fra gastronomisk entreprenør og madaktivist til i dag at være en succesfuld forretningsmand med fokus på bæredygtighed og virksomhedens samfundsansvar.
METTE HØJEN
METTE HØJEN
Mette Højen er erhvervsretoriker og ledelsesrådgiver for både danske og internationale topledere. Hendes foredrag og workshops handler om retorik, feedback, kommunikation, og hvordan du brænder igennem, således at hverdagens performance bliver løftet til nye højder.
PETER KREINER
PETER KREINER
Peter Kreiner holder foredrag om, hvordan man skaber en global succes med enkle midler. NOMA er 5 gange blevet kåret til verdens bedste restaurant. NOMA 1.0 lukkede i 2017 for at genopfinde sig selv fra en position af styrke. Noma 2.0 genåbnede i 2018 og blev i 2021 igen kåret til verdens bedste restaurant.
CHRISTINA OTTSEN
CHRISTINA OTTSEN
Christina har arbejdet med at modvirke bias i vores hukommelse og handlinger i mere end 12 år. Siden 2015 har hun specialiseret sig i diversitet og inkluderende ledelse. Hun har en ph.d. i tværkulturel diversitet fra Aarhus Universitet, og har hun indgående viden om de psykologiske mekanismer bag bias.
LARS KOLIND
LARS KOLIND
Lars Kolind holder foredrag om, hvordan en virksomhed bliver til en bevægelse. Hvordan en Boss bliver til Unboss. Eller hvordan verdens største lederuddannelse, spejderbevægelsen, kan inspirere os alle til at arbejde med mening, formål og retning.
FATIMA ALATRAKTCHI
FATIMA ALATRAKTCHI
Fatima AlZahra’a Alatraktchi er uddannet civilingeniør fra DTU og har en ph.d. i nanoteknologi og molekylærbiologi. Hun er desuden international Ted-speaker, mangedobbelt prisvinder og stifter af medicovirksomheden PreDiagnose. Fatima holder foredrag om rejsen fra bakterier til entreprenørskab.
ADAM PRICE
ADAM PRICE
Adam Price har oprindeligt læst fire år på jurastudiet på Københavns Universitet. Men det er Adams evne og talent for at skrive og skabe drama, som er baggrunden for en række foredrag om ledelse, som han nu ønsker at inspirere andre med – for ledelse er ledelse, uanset om man er landstræner i fodbold, operachef, manuskriptforfatter eller leder i erhvervslivet. Det handler om at skabe store præstationer sammen med en masse dygtige og ambitiøse mennesker.
FREDERIKKE SCHMIDT
FREDERIKKE SCHMIDT
Frederikke Antonie Schmidt har stiftet virksomheden Roccamore med en mission om af få flere kvinder til at stå stærkere (i høje hæle) og tage deres plads i verdenen. Frederikke sidder desuden i ByFounders Collective, repræsentantskabet for Kolding Designskole og er Formand for regeringens Genstartsteam for Mode og Tekstil.
POORNIMA LUTHRA
POORNIMA LUTHRA
Dr. Poornima Luthra er forfatter til bogen ‘Diversifying Diversity: Your guide to being an active ally of inclusion in the workplace’. Speciale i undervisning i international HR og generations-mangfoldighed i virksomheder, ledelse og teams. Ekstern lektor på Copenhagen Business School (CBS).