Om High Performance Institute

High Performance Institute er et lederhus der blev stiftet i 1997 af en række markante personligheder inden for sport, kunst, forskning og erhvervsliv med det ene formål at inspirere, lære og træne mennesker og virksomheder til at udfolde deres fulde potentiale.

Helt centralt i High Performance Institutes tænkning og virke er, at vi inddrager praktiske erfaringer og viden fra de fire verdener: erhvervsliv, kunst og sport, og teorien henter vi fra videnskaben. Det er instituttets formål at udnytte viden og erfaringerne fra alle fire verdener til at udvikle nye foredrag, nye kurser, workshops og skræddersyede virksomhedsforløb. Samt hele tiden at optimere vores succesfulde lederuddannelser: High Performance Leadership og High Performance Team Leadership. Og fra foråret 2020 talentuddannelsen Next Level Leadership, som vi alle laver i samarbejde med CBS Executive.

High Performance Institute har udviklet og bidraget til at udvikle 3 helt afgørende modeller, som vi primært bruger i forbindelse med vores uddannelser (Læring) og skræddersyede forløb i virksomheder (Træning): udviklingsmodellen ILT, TEAM modellen VIP, organisationsmodellen Dreams and Details og VIL-KAN-GØR modellen. Læs mere om hvordan vi arbejder ved at trykke her.

Referencer

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV OG START MED AT BLIVE INSPIRERET