HPI Foredrag Frederikke Antonie Schmidt

“Kvinder skal larme noget mere. Det gør de bedst i høje hæle.”

FREDERIKKE ANTONIE SCHMIDT

Biografi

Frederikke Antonie Schmidt har stiftet virksomheden Roccamore med en mission om af få flere kvinder til at stå stærkere (i høje hæle) og tage deres plads i verdenen.

Roccamore laver smukke høje hæle, med såler der former fødderne til at gå så anatomisk korrekt som muligt. Håndlavede i Italien og videnskabeligt testet af Hvidovre Hospital.

Frederikke er uddannet sko-designer fra designskolen Polimoda i Firenze og har blandt andet arbejdet for Ferragamo, Prada og Icon Shoes.

Frederikke sidder desuden i ByFounders Collective, repræsentantskabet for Kolding Designskole og er Formand for regeringens Genstartsteam for Mode og Tekstil.

Foredrag

FOREDRAG

Tro på din mavefornemmelse

Frederikke er et intuitivt menneske, der er fan af sin mavefornemmelse. Den svigter hende aldrig. Hver gang hun har fulgt den, kan hun både se og mærke, at det var det rigtige at gøre.

Men at tro på din mavefornemmelse kræver mod og styrke, fordi den ikke kan måles og vejes i et regneark. Derfor er intuitionen blevet Frederikkes bedste ven og rådgiver, som hun hele tiden lytter til, når de store beslutninger skal tages. Så når andre gav rabatter og lavede smarte kampagner, gjorde Roccamore noget helt andet, og hver gang viste det sig, at det gik godt, når man ikke gør det, som alle de andre gør.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

FOREDRAG

Det er i fejlene pengene ligger

Frederikke har begået masser af fejl. Hun har lyttet til dem og lært fra dem. Fordi der altid gemmer sig nye mulighed i fejl, som hun er god til at bruge næste gang.

“Det er i fejlene pengene ligger” passer fint på Frederikke. Hør om Frederikkes største fejl, som også er baggrunden for det, hun i dag har skabt. Fordi modet og friheden til at lave fejl indeholder kimen til den næste sæson – hvis man tør fejle – og frisætte andre til at turde gøre det samme. Der er masser af energi i fejl, hvis man bruger dem rigtigt.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

FOREDRAG

Man kan meget mere end man tror

Startup er definitionen på at kunne selv. Det viser corona krisen med tydelighed. Den sande startup søger ikke hjælpepakker. Den sande iværksætter har en stærk tro på, at alt kan lade sig gøre, hvis man tror på sig selv.

Den sande iværksætter har et stærkt selvværd, som henter energi og mening i sin tro på sig selv. Denne evne og stærke vilje tiltrækker de rette mennesker, som vil med på Roccamores og Frederikkes rejse. Mærk Frederikkes stærke iværksættergen, som hun sætter i spil, når store drømme skal leve. Både når hun tiltrækker de bedste medarbejdere og udfordrer verden med nye produkter, handlinger og drømme.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

Podcast

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!