“Mål ikke folk på resultatet, men bedøm dem på deres flid og vilje til hver dag at blive en tand bedre”

THOMAS FRANK

Biografi

Thomas Frank er cheftræner for den engelske Premier League klub, Brentford F.C.

Efter en lang og flot trænerkarriere som landstræner for ungdomslandsholdet fik Thomas Frank i 2013 mulighed for at blive cheftræner i Brøndby. Efter to turbulente år, sagde han cheftrænerjobbet i Brøndby op for kort efter at prøve lykken i England. Først som hjælpetræner i Brentford F.C. og i dag cheftræner i sammen klub. ”Det var ikke mit mål at blive træner i Premier League, men nu er jeg her, og det er vildt”, sagde Thomas for nylig.

Foredrag

FOREDRAG

Talentudvikling, fællesskab, tryghed og potentiale

Sådan skaber jeg det gode hold.

Thomas Frank har altid været god til at udvikle og udfolde unge talenters potentiale.

Hans evne til at skabe et fællesskab, der bygger på tryghed og tillid, har altid været hans helt store styrke. Efter nogle år som træner for ungdomslandsholdet under DBU, fortsatte Thomas Frank sin trænerrejse til Brøndby. Men det helt store gennembrud som træner har han fået i Brentford FC. En lille forstad i udkanten af London. Her har Thomas gennemført et imponerende arbejde, som netop bygger på hans evne til at talentudvikle, skabe trygge rammer og fællesskab i en klub uden det store budget. Men potentialet har været der, og det har han forløst, så Brentford i denne sæson spiller i verdens stærkeste liga i England.

Hør om Thomas Franks fantastiske rejse og helt unikke evne til at udvikle og udfolde menneskers potentiale. Thomas Frank er, ligesom sin trænerkollega Kasper Hjulmand, en af de allerdygtigste trænere – fordi de er gode til mennesker.

FOREDRAG

Glem resultatet – fokusér på præstationen

Et foredrag om fællesskab samt glæden ved at træne og udvikle potentialet.

Lyder det underligt eller forkert, at resultatet ikke betyder noget? Handler det ikke om at vinde? Jo, resultatet er selvfølgelig vigtigt – og hvem vil ikke gerne vinde hver gang. Men i bund og grund handler det om træning, træning og træning. Hvad vi gør hver eneste dag på træningsbanen. Lad være med at måle folk på resultatet, men bedøm dem på deres talent for flid, evnen og viljen til hver dag at blive en tand bedre.

Det stiller store krav til lederen, som hele tiden skal udvikle holdet og den enkelte. Ledelse handler for Thomas Frank om at være troværdig. Troværdigheden betyder, at han altid evaluerer holdet kollektivt. Alle skal vide, hvorledes holdet fremadrettet præsterer bedre.
Glæden ved spillet, passionen, fællesskabet samt at have en positiv tilgang til mennesker betyder meget for Thomas.

Thomas begynder altid hver træning med sætningen: ”Det er i dag en dejlig dag.”

Det handler om at have talent for at lære og træne – både for holdet og den enkelte, og hele tiden holde fokus på præstationen og de små detaljer og forbedringer, der til sidst skaber det gode resultat.

Video

WHY HE WENT TO BRENTFORD

Why he went to Brentford, the club’s vision and journey to the Premier League.

Artikler

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os, hvis I ønsker at vide mere, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!