SE FOREDRAG
BOOK FOREDRAG

“Guldet skabes i hverdagen.”

KASPER HJULMAND

Biografi

BOOK FOREDRAG

Biografi

Kasper Hjulmand er en af dansk fodbolds allerstørste trænertalenter og ledere. Efter en imponerende trænerkarriere i F.C. Nordsjælland, hvor han gjorde klubben til dansk mester med et af superligaens mindste budgetter, fortsatte han efterfølgende sin trænerkarriere som cheftræner i tyske Mainz 05. Han vendte i efteråret 2015 tilbage til cheftrænerjobbet i F.C. Nordsjælland. I juni 2019 underskrev han kontrakt med det danske herrelandshold i fodbold. Kasper Hjulmand blev i 2021 kåret til årets leder i Danmark. Han er uddannet BSc. i idræt med speciale i coaching fra Københavns Universitet.

Kasper Hjulmand har en klar fodboldfilosofi: ”Varige resultater handler ikke bare om en eller to sæsoner, men om 10-20 år Når det opstår, finder man altid en fundamental tro på, at man kan udvikle potentialet ved at fokusere på den individuelles præstation – og ikke kun på resultatet”. Om fodboldspillere er han kendt for at sige: ”Jeg tror faktisk, at mennesket kommer før spilleren” og ikke mindst “Guldet skabes i hverdagen,” som også er titlen på hans foredrag. Kasper Hjulmands store drøm som landstræner handler om at vinde, og ikke mindst at samle og inspirere Danmark gennem fodbold. Identitet. Fælleskab og Følelser er helt centrale værdier i den drøm.

Hør Kasper Hjulmand fortælle i en podcast, hvad strategien for det danske landshold med hans lederskab er – tryk her.

Foredrag

FOREDRAG

Guldet skabes i hverdagen

Et foredrag om at få mennesker til at præstere sammen.

Enhver, der har mødt Kasper Hjulmand som træner og privatperson, ved med det samme, at han ikke ligefrem er “Danmarks svar på José Mourinho”. Han er ikke lederen, der sætter sig selv i fokus. Han sætter mennesket i fokus. “Jeg tror faktisk, at mennesket kommer før spilleren. Hvis jeg skal hjælpe dem til at blive de bedste spillere, de kan blive, så skal jeg ind igennem deres personlighed, det de tror på, det de føler og det, der driver dem. Jeg er helt vildt interesseret i mennesket. Jeg gør alt for at lære mennesket at kende. Familien. Kæresten. Omgivelserne. Jeg ville ønske, at jeg havde endnu mere tid til det arbejde”, siger Kasper Hjulmand, når man taler ledelse og store præstationer med ham. Og han fortsætter: “Jeg er nok blevet mere optaget af, hvem spillerne er fremfor blot, hvad de gør”. For lederen Kasper Hjulmand handler det om at bygge en kultur og skabe værdier, som gennemsyrer alle ens handlinger. Kasper Hjulmands fire vigtige værdier bidrager alle til at skabe guld i hverdagen: Holdånd. Dedikation. Mod. Glæde.

Hør Kasper Hjulmands foredrag om at lede mennesker. Et foredrag alle kan hente inspiration fra – uanset branche.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

Video

Bøger

Foredrag med Kasper Hjulmand, fodbold drømmer

Podcast

Ønsker du
at høre mere?

Vi har lige nu ikke flere ledige datoer til foredrag med Kasper Hjulmand indtil udgangen af 2022.

Kontakt os, hvis I ønsker at vide mere. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt!