SE FOREDRAG
BOOK FOREDRAG
Marianne dahl

“Empower our people to achieve more.”

MARIANNE DAHL

Biografi

BOOK FOREDRAG

Biografi

Marianne Dahl har siden oktober 2021 været Managing Director & Partner i Boston Consulting Group, hvor hun står i spidsen for den digitale og bæredygtige transformation på tværs af industrier. Tidligere har Marianne Dahl været Vice President for Sales, Marketing og Operations i Microsoft Vesteuropa og administrerende direktør for Microsoft Danmark & Island.

Da Marianne Dahl startede i Microsoft i 2015, kom hun fra en karriere uden for it-branchen – en karriere, der centrerede sig om transformation og forandringsledelse med ledende stillinger hos Codan Forsikring og TDC.

Marianne Dahl agerer også mentor og bestyrelsesmedlem for entreprenører og startup-virksomheder.

Marianne Dahl er uddannet cand.merc. i marketing fra Handelshøjskolen i Aarhus, og hun startede sin karriere som Business Analyst hos Accenture. Du kan møde Marianne Dahl som underviser på High Performance Leadership lederuddannelsen.

Foredrag

FOREDRAG

Ledelse i en digital verden

Et foredrag om teknologi, mennesker og lederskab.

Vi står midt i den første digitale revolution (ikke den fjerde industrielle revolution), hvor den teknologiske udvikling sker eksponentielt, og hvor computerkraften eksploderer. Vi får nye intelligente måder at bruge teknologi på, der kan hjælpe os med at finde nye løsninger og skabe nye muligheder. Men det stiller også store krav til virksomhederne, når 25 % af de jobs, vi kender i dag, forandres eller forsvinder. Det kræver nye kompetencer, nye måder at lære på og nye måder at arbejde sammen på. Det kræver en helt ny form for lederskab.

Et lederskab, hvor freelancere og selvstændige bliver en naturlig del af virksomhedens dagligdag og rytme, hvor ledelsesretten ændres. Et lederskab, der giver frihed og udfolder menneskers fulde potentiale. Et lederskab, der skal forbinde den teknologiske og digitale verden med nye kompetencer samt et flertal af medarbejdere, der ikke længere er ansat. Det kræver en stærk og motiverende mission. Et meningsfuldt fællesskab og en klar retning, som alle har lyst til at være og blive en del af.

Marianne Dahl er en af de få danske topleder, der ikke holder sig tilbage med at ytre sig i den offentlige debat. Dermed tager hun et ledelsesmæssigt samfundsansvar, der kan være afgørende for samfundet samt evnen til at tiltrække nye talenter og mennesker, der søger mening.

Video

Podcast

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!