“Believing in yourself is only as powerful as knowing yourself.”

MORTEN ALBÆK

Biografi

Morten Albæk er cand.mag. i historie og filosofi, adjungeret professor i filosofi på Aalborg Universitet gennem mere end 10 år og stifter af rådgivningsvirksomheden Voluntas.

Morten Albæk startede sin karriere i Danske Bank, hvor han endte som Senior Vice President for Idé- udvikling og Innovation, inden han blev Chief Marketing Officer og medlem af Executive Committee hos Vestas. I 2015 grundlagde Morten Albæk rådgivningsvirksomheden Voluntās, som stræber efter at være den mest meningsfulde rådgivningsvirksomhed i verden.

Morten Albæk er den første og eneste dansker, der 5 gange er kåret og fremhævet af det anerkendte amerikanske magasin “The Internationalist” som en af de mest innovative marketingsledere i verden.

Morten Albæk er forfatter til flere bestsellers, bl.a. “Generation fucked up?” og “Det gennemsnitlige menneske”. I oktober 2018 udgav Morten sin fjerde bog ”Ét Liv. Én Tid. Ét Menneske – Hvordan vi glemte at leve et meningsfuldt liv”, der siden udgivelsen har ligget i toppen af bestsellerlisterne og udkom internationalt i oktober 2019.

I oktober 2022 udkom Morten Albæks femte bog “Falske sandheder i livet: Om at erkende hvem du er og ønsker at være’”, som allerede i forsalget strøg til tops på bestsellerlisterne.

Morten Albæk er en efterspurgt underviser på skræddersyede virksomhedsprogrammer, og du kan få chancen for at møde ham som underviser på High Performance Leadership lederuddannelsen.

Foredrag

FOREDRAG

Falske sandheder i livet

Hvilke talemåder og normer i samfundet er det, der bidrager til, at så mange af os ender med at fortryde det liv, vi lever?

I foredraget tager Morten Albæk afsæt i sine egne erkendelser og beskriver, hvordan sproget bidrager til at stavnsbinde os eksistentielt, og han opfordrer derfor til, at vi sætter vores talemåder, der har det med at blive til levemåder, under lup. For kun på den måde kan vi blive bevidste om, hvorvidt disse ’sandheder’ tilfører eller fratrækker mening i vores ene liv.

At noget er normalt, gør det ikke partout rigtigt, og at noget er unormalt, gør det ikke automatisk forkert. Derfor må det til alle tider være sekundært, hvad andre forventer af os, mens det primære er, at vi lever det liv, vi selv ønsker at leve. Og for at mindske afstanden mellem den, vi er, og den vi ønsker at være, må vi finde og forkaste vores egne falske sandheder, så vi kan erkende, hvem vi er og ønsker at være.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

Bøger

Video

LONG TERM THINKING OF RENEWABLE ENERGY

He’s founded Winde for Prosperity, which brings wind power to rural populations in need.

ÉT LIV, ´EN TID ´ET MENNESKE

Er det egne erfaringer, der har udløst dit behov for at skrive denne bog?

ÉT LIV, ´EN TID ´ET MENNESKE

Det kongelige teater, København.

FALSKE SANDHEDER I LIVET

Er man, som man er, eller kan man ændre sin personlighed?

FALSKE SANDHEDER I LIVET

40% af os, fortryder det liv vi har levet indtil nu.

Podcast

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os, hvis I ønsker at vide mere, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!