SE FOREDRAG
BOOK FOREDRAG
peter kreiner

“Forny succesen – tænk forfra i medgang.”

PETER KREINER

Biografi

BOOK FOREDRAG

Biografi

Peter Kreiner har siden 2007 været CEO for verdens bedste restaurant, NOMA. I den periode er NOMA fem gange blevet kåret til verdens bedste.

Han er uddannet Cand.merc. i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Århus. Fra 2001-2007 var han project- og account manager for konsulentvirksomheden 3rdDimension.

Fra 2009 har han tillige været direktør for den selvejende institution Nordic Food Lab, der har til formål at udvikle det nordiske køkken til gavn for hele fødevareindustrien.

Foredrag

FOREDRAG

NOMA. Forny succesen – tænk forfra i medgang

Et foredrag om, hvordan man skaber global succes.

Hvad er opskriften bag succeshistorien om NOMA? Vi kender alle historien om Nordisk Mad, deraf navnet NOMA, som fire gange blev kåret til verdens bedste restaurant mellem 2010-2014. For derefter i 2017 at lukke ned for at genfinde sig fra en position af styrke. NOMA ville forny succesen og tænke forfra i medgang. Det kræver mod, styrke og ledelse, at tro på, at man en gang til kan skabe en global succes, som hele verden ønsker at være gæster hos. Det lykkedes med succes. NOMA genåbnede i 2018.  I 2021 blev NOMA igen kåret til verdens bedste restaurant.

Som udgangspunkt skal man selvfølgelig have en af verdens bedste kokke. Det har NOMA i Rene Redzepi. Dertil kommer nogle helt afgørende forudsætninger: Vedholdenhed, innovation og perfektion. Med andre ord: det handler om at have fokus på præstationen – det vi gør sammen hver eneste dag – så kommer resultatet og belønningen af sig selv.

Hør Peter Kreiners lærerige historie om, hvordan man skaber en global succes ved hele tiden at arbejde hårdt, være opfindsom og ikke mindst have styr på de allermindste detaljer.

Video

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.