BOOK FOREDRAG
peter kreiner

“Forny succesen – tænk forfra i medgang.”

PETER KREINER

Biografi

BOOK FOREDRAG

Biografi

Peter Kreiner er administrerende direktør for en af verdens bedste restauranter, NOMA.

Han er uddannet Cand.merc. i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Århus. Fra 2001-2007 var han project- og account manager for konsulentvirksomheden 3rdDimension.

Fra 2009 har han tillige været direktør for den selvejende institution Nordic Food Lab, der har til formål at udvikle det nordiske køkken til gavn for hele fødevareindustrien.

Foredrag

FOREDRAG

NOMA. Forny succesen – tænk forfra i medgang

Et foredrag om, hvordan man skaber global succes.

Hvad er opskriften bag succeshistorien om NOMA, der med enkle midler fire gange er blevet kåret til verdens bedste restaurant? Har de et hemmeligt ingrediens?  Og hvad skal der til for, at andre virksomheder kan skabe en global succes, som hele verden ønsker at lære af?
Peter Kreiner giver sit bud på, hvad der minimum kræves for at skabe en restaurant og virksomhed, som på forholdsvis kort tid bliver den bedste i verden.

Som udgangspunkt skal man selvfølgelig have en af verdens bedste kokke. Det har NOMA i Rene Redzepi.
Dertil kommer nogle helt afgørende forudsætninger: Vedholdenhed, innovation og perfektionisme. VIP. Eller med andre ord: dybest set handler det om hele tiden at have fokus på præstationen – det vi gør sammen hver eneste dag – så kommer resultatet og belønningen af sig selv.

Hør Peter Kreiners lærerige historie om, hvordan man skaber en global succes ved hele tiden at arbejde hårdt, være opfindsom og ikke mindst have styr på de allermindste detaljer.

Video

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.