“It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.”

HARRY S. TRUMAN

Biografi

Tue Mantoni er tidligere CEO i Bang & Olufsen og motorcykelgiganten Triumph. I dag går Tue Mantoni rådgivnings- og bestyrelsesvejen, hvor han bl.a. hjælper unge iværksættere med at udfolde og udvikle deres fulde forretningsmæssige potentiale.

Han er bestyrelsesformand i Lakrids by Johan Bülow, Stine Goya, SAGA og Dansk AM Hub, der er en platform for digital og additiv fremstilling. Tue Mantoni er næstformand i Joe & The Juice og Soundboks samt bestyrelsesmedlem i GUBI.

Foredrag

FOREDRAG

Samfundskontrakten

Et foredrag om hvordan vi skaber et stærkere og bedre Danmark.

Et spørgsmål fra Jack Ma, grundlæggeren af Alibaba, sendte Tue Mantoni på en rejse rundt i Danmark på jagt efter svar. Spørgsmålet var enkelt: “Hvad er luksus for dig?”

I løbet af turen blev det klart for Tue Mantoni, at luksus for os danskere ikke så meget handler om materielle værdier, men om vores velfærdssamfund: værdien af at kunne lade sine børn cykle i skole, få sig en solid uddannelse eller blive behandlet, hvis man bliver syg.

Velfærden er dybt afhængig af et erhvervsliv, der kan finansiere den. Og det kræver, at danske virksomheder fremadrettet har endnu bedre adgang til talent, at innovation kan dyrkes frit, at spilleregler er transparente og til at stole på, samt at der også i erhvervslivet er plads til ’de skæve og de skøre’. Denne synergi er den uformelle, gensidige aftale mellem erhvervslivet og samfundet: Den danske samfundskontrakt. Den handler om ånden i vores gensidige adfærd, ikke det skrevne ord. Virksomheder, der overholder den, får maksimal værdi og støtte af samfundet.

I Tue Mantonis nye foredrag kommer han med opfordringer på, hvad der skal til for at få virksomheder til at opstå, trives og vokse i Danmark, samt hvordan vi holder vores særlige samfundskontrakt i live, så vi efterlader et bedre samfund til de kommende generationer.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

FOREDRAG

Gør det enklere

Et foredrag om kompleksitet, forandring, business og lederskab.

Vi lever i en tid med radikale forandringer drevet af digitale teknologier. Første fase af den digitale transformation har allerede skabt store forandringer i alle brancher, hvor fysiske produkter erstattes af bedre og billigere digitale versioner.

Det skaber store muligheder for virksomheder for at skabe nye løsninger, som ikke bare er bedre og billigere – men også mere bæredygtige. Og ikke mindst mindre komplekse og mere emotionelle. Det handler om at gøre det enklere i en kompleks verden. Det stiller store krav til lederskab, organisation, talentudvikling og måden vi skal lede mennesker på i fremtiden.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

Bøger

Video

SAMFUNDSKONTRAKTEN

Tue Mantoni om sin nye bog.

SAMFUNDSKONTRAKTEN

Undersøger sammenhængen mellem et sundt erhvervsliv og en rig velfærdsstat som to uadskillelige størrelser.

Podcast

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!