“Det umuliges mulighed er, at vi tør stræbe efter det umulige, fordi denne stræben i sig selv vil afføde nye muligheder for viden, udvikling og praksis.”

CECILIE WAGNER FALKENSTRØM

Biografi

Cecilie Waagner Falkenstrøm arbejder med kunstig intelligens (AI) som kunstner og er stifter af art-tech virksomheden Artificial Mind. Hun stiller skarpt på de etiske og eksistentielle muligheder og dilemmaer, som kunstig intelligens medfører for vores liv og arbejdsliv såvel som for organisationer.

Cecilie er internationalt anerkendt for sine menneskelignende kunstig intelligensteknologier og har vunder den internationale pris “The Lumen Prize” i både 2017 og 2021 samt “British Arts and Humanities Research Councils TECHNE Award”.

Sammen med sit team af softwareudviklere bruger hun cutting-edge AI teknologi (machine learning, LLM og GPT) til at programmere AI med personlighed.

Cecilie Waagner Falkenstrøm har studeret kommunikation samt strategi, organisation og ledelse på Copenhagen Business School samt Fine Art på University of the Arts London og Royal College of Art i London. Cecilies kunst har været udstillet internationalt på Victoria and Albert Museum i London og Ars Electronica samt i Danmark på Det Kongelige Teater, Trapholt og Copenhagen Contemporary – og hun har skabt verdens første AI kunstværk i rummet på NASA’s del af Den Internationale Rumstation.

Læs mere her: ceciliefalkenstrom.com

Foredrag

FOREDRAG

Kunstig intelligens (AI)

Menneskelignende kunstig intelligens (AI), virtuelle assistenter og Chat GPT forandrer med eksponentiel hastighed vores liv og arbejdsliv.

I foredraget giver Cecilie Waagner Falkenstrøm et indblik i de etiske, eksistentialistiske og kommercielle muligheder og dilemmaer som menneskelignende kunstig intelligens medfører. Kunstig intelligens lærer fra dominerende mønstre i menneskelig data – og maskinen er således et spejl af os mennesker – på godt og ondt.

Hør Cecilie stille skarpt på, hvordan kunstig intelligens forandrer vores liv, relationer og arbejdsliv.
De store spørgsmål, som knytter sig til kunstig intelligens teknologi, bliver gjort håndgribelige gennem spændende eksempler fra Cecilies egen AI kunst samt de kunstig-intelligensteknologier, som Cecilie og hendes softwareudviklere i Artificial Mind skaber ved brug af førende machine learning teknologi (LLM og GPT). I mødet med AI kunsten får I en oplevelse af, hvordan kunstig intelligens transformerer relationen mellem menneske og maskine, hvilket vil danne fundament for refleksion over, hvordan AI forandrer mennesker, organisationer og samfund.

Alle foredrag tilpasses jeres specifikke behov, så I selv er med til at bestemme, hvorvidt omdrejningspunktet i foredraget skal være AI kunst, data etiske dilemmaer, Chat GPTs innovative muligheder samt begrænsninger, hvordan man skaber menneskelignende AI teknologi og/eller et helt tredje AI relateret emne.

Video

LUMEN PRIZE WINNER 2017

Brian Runciman talks to Cecilie Waagner Falkenstrom, winner of The Lumen Prize 2017.

SIME 2017

Sime 2017 – Cecilie Waagner Falkenstrøm – FRANK

IT-BRANCHENS ÅRSMØDE

Cecilie satte til IT-Branchens årsmøde fokus på de eksistentielle og etiske perspektiver bag kunstig intelligens.

Podcast

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!