SE FOREDRAG
BOOK FOREDRAG
Claus Meyer

“There is a crack in everything, that is how the light comes in.”

LEONARD COHEN

Biografi

BOOK FOREDRAG

Biografi

Claus Meyer kalder sig gastronomisk iværksætter og har i mere end 30 år, gennem forskning, rådgivning, formidling og entreprenørskab, arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteten i den danske madkultur.

Claus Meyer åbnede i 2003 gourmetrestauranten NOMA sammen med Rene Redzepi. NOMA er siden blevet kåret til verdens bedste restaurant fire gange.

Claus Meyer har udviklet madskolen og restauranten Gusto i Bolivia sammen med fattige bolivianske indianere. Gusto blev i 2013 kåret til Sydamerikas bedste restaurant.

Claus Meyer er skrevet flere reoler bøger om mad, eddike, chokolade med mere. Han er adjungeret professor på Copenhagen Business School (CBS).

Claus Meyer solgte i 2015 sit madimperium til en kapitalfond, men han fortsætter i ledelsen. I 2016 åbner han en ny restaurant i Grand Central Station, New York.

Foredrag & workshops

FOREDRAG

Om at forfølge sit potentiale; og elske det man gør

I mere end 30 år har Claus Meyer gennem et utrætteligt iværksætteri og oftest med velsmag som våben forsøgt at frisætte uforløste potentialer.

I den danske madkultur og i det Nordiske Køkken. Fra Vridsløselille Statsfængsel til købstaden Sakskøbing, frugtplantage på Lilleø over La Paz’ slumkvarterer og senest i New York City.

Claus Meyer formulerer ikke langsigtede planer for sit liv, og omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv. Han har fulgt sit hjerte på rejsen og været drevet af glæden ved at se andre mennesker komme på sporet af noget, som de kan brænde for.

WORKSHOP

Om at forfølge sit potentiale; og elske det man gør

En workshop om iværksætteri, ledelse og 10 læringer om ledelse.

Claus Meyers karriere startede med et job hos den lokale bager i Sundby på Lolland, da han var syv. Som 20-årig lavede han sit første officielle måltid “ud af huset” fra sin toværelses lejlighed i Ingerslevsgade og bragte efterfølgende maden ud på sin cykel. Som 21-årig blev han fyret fra Boulevardens Bager på Amager, fordi han var for langsom. Som 27-årig overtog han kantinen på Handelshøjskolen i København. Siden er det gået slag i slag, og Meyers madimperium og søstervirksomhederne er i dag en millionforretning med flere hundrede ansatte og med yderligere vækstpotentialer i den nylige fusion med Løgismose og globale projekter.

Omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv, og Claus Meyer har aldrig formuleret langsigtede planer for sit liv, men han har altid været åben over for nye udfordringer, de mennesker og muligheder han møder på sin vej. Han har fulgt sit hjerte og dyrket sit talent for mad, omgang med andre mennesker, virksomhedsudvikling og kommunikation af kvalitet. Hør Claus Meyer fortælle om perspektiverne ved at slås for mål, der er større end virksomhedens bundlinje, om “management by taste” og om de seneste begivenheder i hans professionelle liv. Bland andet hans 10 læringer om ledelse.

Bøger

Claus Meyer almanak
meyers salater
Claus Meyer grøn mad

Video

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.