
“There is a crack in everything, that is how the light comes in.”
Biografi
Claus Meyer kalder sig gastronomisk iværksætter og har i mere end 30 år, gennem forskning, rådgivning, formidling og entreprenørskab, arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteten i den danske madkultur.
Claus Meyer åbnede i 2003 gourmetrestauranten NOMA sammen med Rene Redzepi. NOMA er siden blevet kåret til verdens bedste restaurant fire gange.
Claus Meyer har udviklet madskolen og restauranten Gusto i Bolivia sammen med fattige bolivianske indianere. Gusto blev i 2013 kåret til Sydamerikas bedste restaurant.
Claus Meyer er skrevet flere reoler bøger om mad, eddike, chokolade med mere. Han er adjungeret professor på Copenhagen Business School (CBS).
Claus Meyer solgte i 2015 sit madimperium til en kapitalfond, men han fortsætter i ledelsen. I 2016 åbnede han en ny restaurant i Grand Central Station, New York.
Foredrag & workshops
FOREDRAG
Om at forfølge sit potentiale; og elske det man gør
I mere end 30 år har Claus Meyer gennem et utrætteligt iværksætteri og oftest med velsmag som våben forsøgt at frisætte uforløste potentialer.
WORKSHOP
Om at forfølge sit potentiale; og elske det man gør
En workshop om iværksætteri, ledelse og 10 læringer om ledelse.
Ønsker du
at høre mere?
Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!