foredrag med Louisa Loran

“If you don’t make the most of your opportunities, who will?”

LOUISA LORAN

Biografi

Nogle gange kender vi ikke navnene bag; de, der først ser potentialet, orkestrerer globale forandringer gennem teknologi og med mennesker, og som ikke mindst giver ledere mod til at definere en ny fremtid. Louisa Loran er en af dem. Hos såvel DIAGEO som MAERSK og nu i en global rolle hos Google.

Louisa Loran deler erfaringer fra såvel B2C, B2B og nu tech i sine foredrag og giver dermed relevante og tankevækkende perspektiver til enhver, der er under transformation.

Louisa Loran startede sin karriere hos verdens største producent af spiritus, DIAGEO. Her stod hun for marketing og innovation og var en af hovedkræfterne bag virksomhedens omstilling den digitale tidsalder, at gøre beslutninger data drevne samt at komme i direkte kontakt med kunderne.

I 2014 tog hun sine erfaringer med sig til A. P. Møller Mærsk, hvor hun spillede en central rolle i Mærsks transformation fra at være en traditionel shipping- og olie-virksomhed til at blive en af digitaliseret logistikvirksomhed med større relevans for sine kunder. Louisa blev i 2021 ansat som Head of Supply Chain & Logistics i Google, hvor hun har ansvar for at bygge et segment af forretningen på det europæiske, mellemøstlige og afrikanske marked.

Louisa taler om at gå forrest i forandringerne, at være autentisk og modig, også når man ikke selv kender alle svar, og at bruge virksomhedens følelsesmæssige intelligens til at skabe resultater. Hun udfordrer antagelser om mennesker, strukturer og teknologi og hun inspirerer til at se digitalisering som noget, der ikke bare hører til i en afdeling eller et projekt, men er en gennemgribende forandring, som kræver ledelse og sans for timing.

Louisa sidder i bestyrelsen på Copenhagen Business School.

Foredrag

FOREDRAG

Definer din fremtid i en verden med kunstig intelligens

Kunstig intelligens har eksisteret siden 1956, men det er først nu, at verden for alvor har fokus på de muligheder og ligeså de udfordringer, som denne teknologi kan bringe med sig.

Louisa Loran arbejder dagligt med de teams, som former produkterne, der kommer til at skabe vores brug af kunstig intelligens, som har skabt fundamentet for ChatGPT, og som hver dag lancerer nye anvendelser af generativ AI. Mød Louisa Loran, som er en af dem, der ved mest om, hvad kunstig intelligens egentlig er, og få en god og åben og ærlig dialog om, hvordan det kan bruges, og hvordan det kommer til at spille en rolle i enhver virksomheds strategi og enhver leders hverdag i fremtiden.

FOREDRAG

Digitalisering – ikke bare en afdeling eller et projekt

Hvordan finder man sin relevans i en digitaliseret tid? Hvilke risici møder man på sin vej, når man skal arbejde databaseret?

Og hvornår kan man stole på kunstig intelligens?

Louisa Loran deler åbent ud af sine egne erfaringer i dette foredrag, der tager jer omkring de store visioner og helt lavpraktiske detaljer i at bygge bro mellem teknologi og forretning. Omstillingen til den digitale virkelighed er stadig omgærdet af berøringsangst, men er samtidig et uomgængeligt vilkår i en foranderlig verden. Tag inspiration og erfaringer fra Louisa Loran med, når I skal genopfinde jeres virksomhed i en digital fremtid.

FOREDRAG

Transformation sker igennem mennesker

I en verden, hvor alt forandrer sig, hvordan kan man så som leder være katalysator og oversætte retning og mål til meningsfulde udfordringer?

I dette foredrag taler Louisa Loran om at bruge sin følelsesmæssige intelligens, finde mod blandt ledere til at forandre og om at skabe værktøjer, der accelererer og binder sammen i en ny virkelighed. I får udfordret jeres antagelser om mennesker, strukturer og teknologi og bliver inspireret til, hvordan jeres transformation kan drives mere effektivt fremad.

Video

MARKETING EFFECTIVENESS IN TIMES OF CRISIS

with Peter Field & Louisa Loran.

Artikler

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!