Loveleen Rihel Brenna

Biografi

Loveleen Brenna er en anerkendt foredragsholder, forretningsudvikler og leder af vigtige udvalg og paneler i Norge. Hun har i flere årtier holdt foredrag om træning i kulturel intelligens og mangfoldighedskompetence samt ledelses- og organisationsudvikling.

Foredragene er baseret på Loveleens omfattende ekspertise inden for mangfoldighed og ledelse. Hun er i stand til at udfordre tanker, engagere forsamlinger og formidle viden på en forståelig måde, som deltagerne husker.

Loveleen har desuden stået i spidsen for udviklingen af Norges nationale standard for ledelsessystemer i mangfoldighed, og hun har skrevet flere bøger om emnet.

Hun har også ledt flere udvalg inden for børn og unge, forældre og kvindepanelet for børn-, ligestilling,- og inkludering.

Loveleen har modtaget flere priser for sit arbejde med mangfoldighed. Hun blev i 2006 kåret til ”Årets kvinde” og ”Den sejeste kvinde” i 2013. Loveleen er bosat i Oslo og født i Indien.

Foredrag

FOREDRAG

Mangfoldighedsledelse – fremtidens ledelse

Dette foredrag er for dig, der ønsker at være leder i det 21. århundrede. Vi hører ofte ledere fremhæve mangfoldighed og lighed som værende vigtige elementer for øget værdiskabelse, innovation og bæredygtighed. På trods af dette er der ikke meget viden at hente om, hvordan man rekrutterer og leder mangfoldigheds- og ligestillingsarbejdet på en måde, der forløser potentialet i mangfoldigheden eller udvikler en organisationskultur, der bidrager til øget værdiskabelse og innovation.

Mangfoldighedsledelse er lederes evne til at identificere og koordinere mangfoldighedsekspertise for at nå organisationens tilsigtede mål. Gennem tryg, modig, rummelig, fleksibel og innovativ ledelse øger du trivsel, motivation, deltagelse og effektivitet blandt alle dine medarbejdere. Du vil derved også fremstå som en attraktiv arbejdsgiver og på den måde tiltrække talenter og alsidig kompetence.

Tematikker i foredraget:

 • Hvad er mangfoldighed og lighed?
 • Hvorfor er mangfoldighed og lighed vigtigt for din organisation?
 • Kvantificering af mangfoldighed.
 • Hvordan kan lighed og mangfoldighed bidrage til øget værdiskabelse og innovation?
 • Hvilken type organisationskultur fremmer og hæmmer potentialet i mangfoldighed?
 • Hvad er mangfoldighedskompetence?
 • Hvad er mangfoldighedsmodenhed i en organisation?

Deltagerne vil få øget bevidsthed om, hvad mangfoldighedsledelse er, og hvordan mangfoldighedsledelse kan bidrage til øget værdiskabelse.

Deltagerne vil få værktøjer, som de kan bruge til at rekruttere og håndtere mangfoldighed.

Foredraget tager udgangspunkt i kompetencekravene i verdens første standard for ledelsessystemer for mangfoldighed.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

FOREDRAG

Mangfoldighedskompetence – det nye guld

Mangfoldighedskompetence er den kompetence, du som leder skal udvikle for at identificere, koordinere og bruge ressourcerne i den virksomhed, du leder.

Det er også den kompetence, du eller dine kollegaer kan udvikle ved at tilhøre eller deltage i forskellige kulturer, religioner, sprog eller som minoritet på en arbejdsplads eller i samfundet. Såsom en eller nogle få kvinder på en mandsdomineret arbejdsplads, eller en anden minoritet.

Tematikker i foredraget:

 • Mangfoldighedskompetence vs. mangfoldighedsbaggrund.
 • Hvad er mangfoldighedskompetence hos en leder?
 • Hvad er dine medarbejderes mangfoldighedskompetence?
 • Mangfoldighedskompetence; hvordan identificere, koordinere og bruge til at løse specifikke opgaver?
 • Mangfoldighedskompetencer til at forstå bruger- og kundeadfærd?

Deltagerne vil få en øget bevidsthed om, hvad mangfoldighedskompetence er, og hvordan kompetencen kan identificeres og bruges uden at stigmatisere eller diskriminere medarbejderne. Hvordan ledere kan udvikle og bruge mangfoldighedskompetence i innovationsprocesser og til at løse organisationens tilsigtede mål.

Deltagerne får redskaber til at frembringe og bruge mangfoldighedskompetence i opgaveløsningen.

Foredraget tager udgangspunkt i kompetencekravene i verdens første standard for ledelsessystemer for mangfoldighed.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

FOREDRAG

Min forskel – min styrke!

Mange taler om at finde deres rødder, deres oprindelse og deres gruppetilhørsforhold, men hvordan definerer man rødder? Ikke alle søger deres rødder i hudfarve, religion eller nationalitet (oprindelsesland). Nogle søger efter tilhørsforhold og rødder i køn, seksuelle præferencer eller klasse. Andre søger efter stærke fødder frem for rødder.

Hvad vil det sige at være anderledes, og hvad er normalt? Hvem definerer normal? Den måde, vi definerer os selv på, kan være forskellig fra den måde, andre definerer os på. Udfordringen er at give hinanden ret til at definere sig selv, og dermed synliggøre deres ressourcer og svagheder på deres egne præmisser.

Tematikker i foredraget:

 • Identitet, hvordan definerer du dig selv?
 • Hvad er dine styrker, og hvad er dine drømme?
 • Hvad bringer dig tættere på din drøm?
 • Du vælger selv, om du vil være i en dal, eller om du vil være på toppen af ​​bjerget.
 • Du kan være i kontrol over dine følelser.
 • Du kan kun tage ansvar for dine følelser, tanker og valg.
 • Du er den, der har nøglen til dit liv.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

Bøger

Video

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!