BOOK FOREDRAG

“It always seems impossible until it is done.”

NELSON MANDELA

Biografi

BOOK FOREDRAG

Biografi

Jim Hagemann Snabe er tidligere CO-CEO for softwarevirksomheden SAP AG.  Jim Hagemann Snabe fungerede fra 2010-2014 som CO-CEO af SAP SE, hvor han havde særligt fokus på strategi, innovation og forandringsledelse. I 2013 valgte Jim Hagemann Snabe at træde tilbage som CO-CEO af SAP AG for at udvide sin erfaring til andre brancher samt for at bruge sin interessee for en mere bæredygtig verden til at gøre en forskel for denne. Dette sker ikke mindst gennem hans arbejde for World Economic Forum, hvor Jim Hagemann Snabe er medlem af fondsbestyrelsen.

Jim Hagemann Snabe har stor kundeerfaring fra mere end 20 forskellige industrier, mens hans vidtgående kendskab til innovation, digitalisering og teknologi har udviklet hans personlige ledelsesstil. Jim Hagemann Snabe har en særlig erfaring og viden inden for: globalisering, digitalisering, ledelse og bæredygtig forretningssucces. Jim Hagemann Snabe har en aktiv rolle i planlægningen og afviklingen af de berømte Davos topmøder. Jim Hagemann Snabe har desuden stor erfaring fra bestyrelsesarbejde som bestyrelsesformand i A.P. Møller Mærsk og Siemens AG samt bestyrelsesmedlem i Allianz SE og SAP SE.

Jim Hagemann Snabe er adjungeret professor ved Copenhagen Business School, CBS. Han er desuden medudvikler og underviser på High Performance Leadership lederuddannelsen som High Performance Institute udbyder sammen med CBS Executive.

Foredrag

FOREDRAG

Renewal – not return

Lederskab efter Coronakrisen er at gribe muligheden for at skabe reelle forandringer.

I stedet for at forsøge at vende tilbage til de de antagelser og forretningsmodeller, vi havde før covid-19, bør vi i stedet træde et stort skridt frem og accelerere udviklingen mod en digital og bæredygtig fremtid – med mennesket i centrum.

Covid-19 har for alvor udfordret vores antagelser om at fremtiden kan planlægges. Samtidig har Covid-19 øget vores forandringsberedskab. Det er nu vi skal stille os spørgsmålet: Hvilken verden ønsker vi på den anden side af Covid-19? Hvordan vil Covid-19 forandre den måde, verden hænger sammen på? Hvordan vi ønsker at forme fremtiden, når det kommer til globalisering, digitalisering og bæredygtighed? Hvordan genopfinder vi vores organisation og hvilken rolle vil vi spille?  Hvilket lederskab er nødvendigt for at vende krisen til en mulighed og udvikle den forandringsevne vi har lært af krisen? Jim Hagemann Snabe kalder det #RenevalNotReturn. Efter en lang fase med kriseledelse er der nu behov for at udvikle fremtidens lederskab, hvor mennesket potentiale frigøres, så vi udnytter alle de nye muligheder for at skabe en bedre fremtid. Det er tid til Renewal – not return.

FOREDRAG

Ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid

Den digitale revolution skaber uanede muligheder for at genopfinde virksomheder, udvikle vores samfund og løse nogle af verdens store problemer.

Samtidig udfordrer teknologier som kunstig intelligens menneskets rolle i fremtiden.

Hvilke konsekvenser har den digitale udvikling? Hvordan leder vi udviklingen, så det ikke er teknologien, der bestemmer, hvordan fremtiden formes, men vi mennesker? Jim Hagemann Snabe giver i sit foredrag “Ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid” sit bud på, hvordan vi skal tackle de teknologiske forandringer, vi står overfor. Han udfordrer eksisterende antagelser, diskuterer mulighederne virksomheder og samfundet står overfor, og advarer samtidig mod de største risici. ”Ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid” er Jim Hagemann Snabes svar på, hvordan vi styrer den teknologiske udvikling i en bæredygtig retning for mennesker. Det ansvarlige lederskab er godt for organisationen, alle stakerholders og hele verden.

FOREDRAG

Dreams and Details

Genopfind din virksomhed og dit lederskab – mens det stadig går godt. God ledelse har altid været en væsentlig årsag til, at nogle virksomheder leverer enestående resultater, mens andre ikke gør.

Men succes i morgendagens virkelighed kræver nye ledelsesprincipper. Ikke mindst grundet hastigheden af innovation i den digitale verden og de samfunds- og forretningsmæssige forhold, der ændres hurtigere end nogensinde før. En succesfuld leder skal være i stand til at håndtere konstant forandring og skal trives med et element af usikkerhed og uforudsigelighed. Det kræver en klarhed i forhold til strategisk retning samt en tillid til menneskers evne til selv at finde den bedste løsning – samt modet til at give slip på kontrol og frigøre potentialet i organisationen.

I den digitale fremtid er der derfor brug for et anderledes lederskab. Et lederskab, der kan gøre op med detaljerede planer og performance management – en forældet praksis, hvor ledelse i høj grad var fokuseret på få mennesker til at gentage opgaver til perfektion for at maksimere effektiviteten. Konstant fornyelse er nødvendig for at vedblive relevante og forsætte med at vinde i markedet i vores tid.

Ledere skal turde opgive magt, kontrol og Excelark og i stedet sætte mennesker fri og fokusere på at inspirere dem gennem ambitiøse drømme. De skal samtidig afdække potentialet i organisationen gennem ubarmhjertigt fokus på de vigtige og afgørende detaljer. Moderne ledelse handler om at mestre de drømme og detaljer, som skaber bæredygtig og vedvarende high performance.

Bøger

Foredrag med Jim Hagemann Snabe, tech for life

Video

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.