SE FOREDRAG
BOOK FOREDRAG

“It always seems impossible until it is done.”

NELSON MANDELA

Biografi

BOOK FOREDRAG

Biografi

Jim Hagemann Snabe er tidligere CO-CEO for softwarevirksomheden SAP AG.  Jim Hagemann Snabe fungerede fra 2010-2014 som CO-CEO af SAP SE, hvor han havde særligt fokus på strategi, innovation og forandringsledelse. I 2013 valgte Jim Hagemann Snabe at træde tilbage som CO-CEO af SAP AG for at udvide sin erfaring til andre brancher samt for at bruge sin interessee for en mere bæredygtig verden til at gøre en forskel for denne. Dette sker ikke mindst gennem hans arbejde for World Economic Forum, hvor Jim Hagemann Snabe er medlem af fondsbestyrelsen.

Jim Hagemann Snabe har stor kundeerfaring fra mere end 20 forskellige industrier, mens hans vidtgående kendskab til innovation, digitalisering og teknologi har udviklet hans personlige ledelsesstil. Jim Hagemann Snabe har en særlig erfaring og viden inden for: globalisering, digitalisering, ledelse og bæredygtig forretningssucces. Jim Hagemann Snabe har en aktiv rolle i planlægningen og afviklingen af de berømte Davos topmøder. Jim Hagemann Snabe har desuden stor erfaring fra bestyrelsesarbejde som bestyrelsesformand i A.P. Møller Mærsk og Siemens AG samt bestyrelsesmedlem i Allianz SE og SAP SE.

Jim Hagemann Snabe er adjungeret professor ved Copenhagen Business School, CBS. Han er desuden medudvikler og underviser på High Performance Leadership lederuddannelsen som High Performance Institute udbyder sammen med CBS Executive.

Foredrag

FOREDRAG

Renewal – not return

Lederskab efter Coronakrisen er at gribe muligheden for at skabe reelle forandringer.

I stedet for at forsøge at vende tilbage til de de antagelser og forretningsmodeller, vi havde før covid-19, bør vi i stedet træde et stort skridt frem og accelerere udviklingen mod en digital og bæredygtig fremtid – med mennesket i centrum.

Covid-19 har for alvor udfordret vores antagelser om at fremtiden kan planlægges. Samtidig har Covid-19 øget vores forandringsberedskab. Det er nu vi skal stille os spørgsmålet: Hvilken verden ønsker vi på den anden side af Covid-19? Hvordan vil Covid-19 forandre den måde, verden hænger sammen på? Hvordan vi ønsker at forme fremtiden, når det kommer til globalisering, digitalisering og bæredygtighed? Hvordan genopfinder vi vores organisation og hvilken rolle vil vi spille?  Hvilket lederskab er nødvendigt for at vende krisen til en mulighed og udvikle den forandringsevne vi har lært af krisen? Jim Hagemann Snabe kalder det #RenevalNotReturn. Efter en lang fase med kriseledelse er der nu behov for at udvikle fremtidens lederskab, hvor mennesket potentiale frigøres, så vi udnytter alle de nye muligheder for at skabe en bedre fremtid. Det er tid til Renewal – not return.

FOREDRAG

Ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid

Den digitale revolution skaber uanede muligheder for at genopfinde virksomheder, udvikle vores samfund og løse nogle af verdens store problemer.

Samtidig udfordrer teknologier som kunstig intelligens menneskets rolle i fremtiden.

Hvilke konsekvenser har den digitale udvikling? Hvordan leder vi udviklingen, så det ikke er teknologien, der bestemmer, hvordan fremtiden formes, men vi mennesker? Jim Hagemann Snabe giver i sit foredrag “Ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid” sit bud på, hvordan vi skal tackle de teknologiske forandringer, vi står overfor. Han udfordrer eksisterende antagelser, diskuterer mulighederne virksomheder og samfundet står overfor, og advarer samtidig mod de største risici. ”Ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid” er Jim Hagemann Snabes svar på, hvordan vi styrer den teknologiske udvikling i en bæredygtig retning for mennesker. Det ansvarlige lederskab er godt for organisationen, alle stakerholders og hele verden.

Bøger

Foredrag med Jim Hagemann Snabe, tech for life
DreamsDetails

Video

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.