“It always seems impossible until it is done.”

NELSON MANDELA

Biografi

Jim Hagemann Snabe er tidligere Co-CEO for softwarevirksomheden SAP AG – en stilling, som han valgte at træde tilbage fra i 2014 for at udvide sin erfaring til andre brancher samt for at bruge sin interesse for en mere bæredygtig verden til at gøre en forskel for denne. Dette sker ikke mindst gennem Jim Hagemann Snabes arbejde for World Economic Forum, hvor han er medlem af fondsbestyrelsen.

Jim Hagemann Snabe har stor kundeerfaring fra mere end 20 forskellige industrier, mens hans vidtgående kendskab til innovation, digitalisering og teknologi har udviklet hans personlige ledelsesstil. Jim Hagemann Snabe har en særlig erfaring og viden inden for: globalisering, digitalisering, ledelse og bæredygtig forretningssucces. Jim Hagemann Snabe har en aktiv rolle i planlægningen og afviklingen af de berømte Davos topmøder. Jim Hagemann Snabe har desuden stor erfaring fra bestyrelsesarbejde som tidligere bestyrelsesformand i A.P. Møller Mærsk og nuværende bestyrelsesformand i Siemens AG.

Jim Hagemann Snabe er adjungeret professor ved Copenhagen Business School, CBS. Han er desuden medudvikler og underviser på High Performance Leadership lederuddannelsen, som High Performance Institute udbyder sammen med CBS Executive Fonden.

Foredrag

FOREDRAG

Renewal – not return

Lederskab efter Coronakrisen er at gribe muligheden for at skabe reelle forandringer.

I stedet for at forsøge at vende tilbage til de antagelser og forretningsmodeller, vi havde før covid-19, bør vi i stedet træde et stort skridt frem og accelerere udviklingen mod en digital og bæredygtig fremtid – med mennesket i centrum.

Covid-19 har for alvor udfordret vores antagelser om, at fremtiden kan planlægges. Samtidig har Covid-19 øget vores forandringsberedskab. Det er nu, vi skal stille spørgsmålet: Hvilken verden ønsker vi på den anden side af Covid-19? Hvordan vil Covid-19 forandre den måde, verden hænger sammen på? Hvordan ønsker vi at forme fremtiden, når det kommer til globalisering, digitalisering og bæredygtighed? Hvordan genopfinder vi vores organisation, og hvilken rolle vil vi spille?  Hvilket lederskab er nødvendigt for at vende krisen til en mulighed og udvikle den forandringsevne, vi har lært af krisen? Jim Hagemann Snabe kalder det #RenewalNotReturn. Efter en lang fase med kriseledelse er der nu behov for at udvikle fremtidens lederskab, hvor menneskets potentiale frigøres, så vi udnytter alle de nye muligheder for at skabe en bedre fremtid. Det er tid til Renewal – not return.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

FOREDRAG

Ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid

Den digitale revolution skaber uanede muligheder for at genopfinde virksomheder, udvikle vores samfund og løse nogle af verdens store problemer.

Samtidig udfordrer teknologier som kunstig intelligens menneskets rolle i fremtiden.

Hvilke konsekvenser har den digitale udvikling? Hvordan leder vi udviklingen, så det ikke er teknologien, der bestemmer, hvordan fremtiden formes, men vi mennesker? Jim Hagemann Snabe giver i sit foredrag “Ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid” sit bud på, hvordan vi skal tackle de teknologiske forandringer, vi står overfor. Han udfordrer eksisterende antagelser, diskuterer mulighederne, som virksomheder og samfundet står overfor, og advarer samtidig mod de største risici. ”Ansvarligt lederskab i en digital og bæredygtig brydningstid” er Jim Hagemann Snabes svar på, hvordan vi styrer den teknologiske udvikling i en bæredygtig retning for mennesker. Det ansvarlige lederskab er godt for organisationen, alle stakeholders og hele verden.

Foredraget kan også afvikles på engelsk.

Bøger

Video

VIEW OF 2020

Shares views of the 2020’s from a leadership perspective.

FASCINATING!

Dirigent-filosofien, og hvornår man som leder med fordel kan bruge ordet “Fascinating!”

RESOURCE SCARCITY

Why Resource Scarcity Will Be the Biggest Challenge to Businesses.

UDVIKLE DET MENNESKELIGE POTENTIALE

Om at skulle udvikle det menneskelige potentiale i en verden, hvor robotteknologi kan overtage mange jobs.

DREAMS & DETAILS

In this excerpt from Jim Hagemann Snabe’s keynote at Presidents Summit, he explains the framework he uses in his daily work.

FREMTIDENS FORRETNING ER GRØN

Jim Hagemann i dialog med journalist Pernille Enggard om bæredygtighed og fremtidens grønne forretning.

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!