Biografi

Kim Kristensen er Hofchef for Hendes Majestæt Dronning Margrethe, kammerherre og oberst.

Tidligere har Kim været Hofmarskal, Ceremonimester og Adjudant i Kongehuset. Som den første militære leder siden 1864 fik Kim ansvaret for danske, britiske og tjekkiske styrker indsat i offensive, daglige krigsoperationer i Afghanistans Helmandsprovins 2007 – 2008.  Kim har også været diplomat ved ambassaderne i Paris, Madrid og Haag. I 2009 blev han kåret til årets leder i Danmark af Ledernes Hovedorganisation, og han var forfatter til årets ledelsesbog i 2015: ”Følg mig – ledelse fra fronten.” Kim kan i år fejre 50-års jubilæum som praktisk leder, fordi han som niårig blev tamburmajor i Prins Jørgens Garde i Vordingborg.

Kim Kristensen har nationalt og internationalt fungeret som rådgiver og træner inden for strategi-, organisationsudvikling og ledelse (SOL). Kims tilgang til disse opgaver har været ILT: Inspiration, Læring og Træning. Den enkle, men i høj grad effektive analysemodel, High Performance Strategy, Leadership and Execution Plan, læner Kim sig også op ad, når I skal nå frem til, hvad det er, I VIL, hvad I KAN, og hvad I så GØR.

Foredrag, workshop & træningsforløb

FOREDRAG

Følg mig

Et foredrag om det personlige lederskab

Kim Kristensen har stået i de mest krævende situationer, en leder kan opleve. Som officer har han flere gange ført danske soldater i krig hvor beslutninger i bogstaveligste forstand er et spørgsmål om liv og død. Som leder må du, især i vanskelige tider, have mod til at stille dig i forreste linje, udpege en retning og sige: Følg mig.

Her er nogle centrale budskaber, som Kim kommer omkring i forbindelse med foredraget:

– Skab den unikke og meningsfulde strategi
– Træn, som du kæmper
– Sæt drømmeholdet
– Skab korpsånd, fællesskab og mening
– Stol på din intuition
– Elsk dine medarbejdere
– Vær dig selv

“Hvis han ringede i morgen og bad mig gå i krig med ham, ville jeg sige ja … uden at blinke.”
Jakob Ellemann-Jensen om sin bedste leder

FOREDRAG

Ledelse eller lidelse

Et foredrag om organisationens roller, ansvar og lederskab

Fremtidens ledere skal have verdens største omsorgsgen, modet til at gå forrest, faglig dygtighed og frem for alt nysgerrighed over for alt og alle. Og ikke mindst i denne tid, at kunne navigere og skabe fremtiden – samtidig. Det er ingredienserne i verdens bedste lederskab. Uanset om det er virksomheden, direktionen, bestyrelsen eller teamet, vi taler om.

Her er nogle af de centrale budskaber, som Kim kommer omkring i forbindelse med foredraget:
– Sæt aldrig nogen til at gøre noget, du ikke vil være villig til at gøre selv.
– Lyt x to. Tal x en. Lederskab handler om at lytte og støtte ikke tale og styre.
– Hård daglig topstyring er noget der hører fortiden til, særligt hvis det udøves af ledere, der   gemmer sig bag regneark og notater.
– Kend jeres organisation: To niveauer op og to niveauer ned.
– Ledere, se jer selv som trænere.
– Skab en træningskultur, hvor man spiller hinanden gode.
– Vær generøs og modig.
– Klare roller og ansvar er lederskab.

“Du lagde os ned i vores samlede lederteam. Vi fik en på opleveren.
Et foredrag vi sent vil glemme.”
Finn Poulsen, direktør Bestseller/ONLY& SONS

Glæd jer til at møde Dronning Margrethes Hofchef, Årets Leder i Danmark 2009 og forfatteren til Årets Ledelsesbog 2015 i Danmark “Følg mig”, som vil inddrage ledelseserfaringer fra forsvaret, nationale som internationale opgaver for erhvervslivet og organisationer, samt diplomatiet og Kongehuset.

WORKSHOP

High Performance Workshop

1 dags skræddersyet træningsforløb for executives i private og offentlige virksomheder og organisationer.

Kim Kristensen gennemfører workshops for ledergrupper af én dags varighed bygget op om High Performance Strategy, Leadership and Execution planen: VIL, KAN, GØR. Hvad er det, I vil? Hvad er det, I kan? Hvis I både vil og kan, kan I så gøre det? Ellers må i træne.

TRÆNINGSFORLØB

High Performance Leadership Træning

Strategy, Leadership and Execution

High Performance Leadership Træning er skræddersyede og længerevarende udviklings- og træningsforløb for ledergrupper med VIL. KAN. GØR som ramme for forløbet. Der er tale om et udpræget praktisk ledertræningsforløb med aktuelle cases fra egen virksomhed, organisation m.v. Vi bruger det længerevarende forløb til at finde svar på de største udfordringer, du/I står overfor.

Igennem hele det praktiske High Performance Strategy, Leadership og Execution forløb vil du blive introduceret til High Performance Strategy og Execution Plan, som vil støtte dig som leder og ledergruppe til at træffe de rigtige beslutninger. Analyse- og ledelsesværktøjet er udviklet på baggrund af erfaringer fra erhvervslivets, sportens, forskningens, kunstens og militæres verdener. Du og din ledergruppe vil efter gennemførelsen af High Performance Leadership Træningsforløbet være blevet ledere i verdensklasse, når de tungeste beslutninger skal træffes. Ledelse handler mere og mere om at kunne navigere i nutiden og skabe fremtiden – på samme tid.

Det skræddersyede og længerevarende forløb strækker sig normalt over tre intensive måneder, som foregår samtidig med, at arbejdet kan passes der, hvor du/I arbejder.

Max. 12 deltagere.

Artikler

Bøger

Podcast

Video

To be a world-class leader you must be courageous, lead from the front in times of crisis, and show a truly caring compassion towards your employees, society, and the world.

Vil du lykkes som leder, er det kærligheden til medarbejderne og modet til at gå forrest, der er det afgørende. Kim Kristensen viser dig vejen til at skabe følgeskab. 

Udpeg en retning – og gør det med kærlighed. Sådan lyder rådet fra Kim Kristensen, der har ledererfaring som få.

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os, hvis I ønsker at vide mere, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!