Biografi

Peter Lodahl har over de seneste 8 år haft to parallelle karrierer som både internationalt anerkendt operasolist og som musikchef hos Copenhagen Phil samt festivalchef hos Copenhagen Opera Festival. Udover sin internationale karriere som operasolist, har Lodahl også arbejdet på at sikre kunstens relevans i vores samtid. Lodahl har som optrådt i bærende solopartier på store koncert- og operahuse i Wien, New York, Berlin, Tokyo, Amsterdam, Dresden, Frankfurt, Madrid, Bruxelles, Hamburg og Buenos Aires.

Han har som festivalchef hos Copenhagen Opera Festival og senere som musikchef hos Copenhagen Phil opnået rekordhøje publikumstal og arbejdet intenst for at gøre opera og klassisk musik mere tilgængeligt for et bredere og mere mangfoldigt publikum, hvilket afspejler hans passion for kunsten og ønsket om fornyelse inden for kultursektoren.

Lodahl har sideløbende med sine internationale operaengagementer i 10 år været en fast del af solistensemblet på Det Kongelige Teater (2009-2019) og blev i 2013 udnævnt til Ridder af Dannebrog.

Foredrag

FOREDRAG

Ej blot til lyst

Peter Lodahl store erfaringer både som anerkendt international operasolist og leder inddrager han nu i sit nye foredrag om kunstens betydning og ansvar for samfundet udvikling.

Peter Lodahl vil i sit foredrag fokusere på kunstens betydning som stabiliserende faktor i et samfund, der trues af afdemokratisering og fragmentering. Han vil argumentere for, at investering i kunst og kultur ikke blot skaber sammenhængskraft, men også hæver niveauet for den demokratiske samtale i samfundet. Lodahl vil desuden fremhæve, hvordan kunst kan være med til at skabe fællesskaber, empati, mening og forståelse på tværs af forskellige grupper og skabe en mere inkluderende og tolerant kultur, som alle, uanset branche, kan lære af. Et inspirerende og tankevækkende foredrag om ledelse i kunstens verden.

FOREDRAG

Quit og frit

Peter Lodahl vil i sit foredrag udforske temaet om at turde forløse sit fulde potentiale og genopfinde sig selv ved at opsige en komfortabel og sikker stilling. Modet til at forfølge en meningsfuld drøm. Inspireret af Kierkegaards ord om at miste fodfæstet for en stund for ikke at miste sig selv, vil Lodahl dele sine egne erfaringer med at opsige prestigefyldte stillinger uden andet job på hånden. Han vil argumentere for vigtigheden af at lytte til sin indre stemme og turde sætte sig fri af bindinger, selvom det kan være forbundet med usikkerhed. Lodahls tese fokuserer på at realisere sit potentiale optimalt. Et tankevækkende foredrag, der vil inspirere, aktivt inddrage og opmuntre deltagerne til at tage chancer i livet og stræbe efter deres bedste præstationer.

Artikler

Ønsker du
at høre mere?

Kontakt os hvis I ønsker at vide mere og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!