Foredragsholder

Kresten Schultz Jørgensen

Kresten Schultz Jørgensen er cand. Scient. Pol. Kresten har stiftet og været adm. direktør for to kommunikationsvirksomheder: LEAD Agency og Oxymoron. Han har netop startet en ny virksomhed. I eget navn: Schultz Jørgensen Kom.

Del med andre

Gør det godt – et opgør med accelerationsarbejdet

Hvordan skaber vi på samme tid et sundt arbejdsliv for ledere og medarbejdere og værdiskabende virksomheder med høj produktivitet og glade kunder?

Krestens nye bog og dette foredrag er en underholdende, medrivende og inspirerende guide til, hvordan vi siger farvel til hamsterhjulets meningsløse bureaukrati og goddag til det gode arbejde.

Vi skal konstant forholde os til fusioner og omstruktureringer. Nye strategier afløser gamle, møderne er fulde af nye politikker og handleplaner – og vi skal være agile og kunne håndtere enhver ny opgave og udfordring. Det er som at løbe efter et tog, der allerede har forladt perronen.

Ved hjælp af cases og værktøjer fortæller Kresten klogt, medrivende og med en god portion humor om arbejdslivet i accelerationsvirksomhederne – og om hvad der skal til, for at de bliver gode arbejdspladser. Kresten giver os værktøjer, som han har erfaret kan hjælpe det gode arbejdsliv på vej. Det bliver et oplæg med både dybde, eksempler og masser af humor.

Ønsker du at høre mere?

Kontakt os, hvis I ønsker at vide mere, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!

Andre spændende foredrag

  • Bæredygtig ledelse – ESG som den nye ABC

    Inspiration og konkrete eksempler på, hvordan du som virksomhedsleder kan arbejde strategisk med ESG og bæredygtighed og dermed lykkes med den nye ledelsesopgave.

  • Ej blot til lyst

    Peter Lodahl store erfaringer både som anerkendt international operasolist og leder inddrager han nu i sit nye foredrag om kunstens betydning og ansvar for samfundet udvikling.

  • I bad med Picasso

    Kreativitet er kommet for at blive. Dét at være opfindsom og kunne improvisere er ikke længere en luksus for de få, men en opgave for de mange.