High Performance Institute præsenterer:

Ny workshop med Jacob Bøtter: Sådan skaber man en digital forretning på 5 dage

Sådan skaber man en digital forretning på 5 dage.
Boost digitaliseringen i organisationen ved at invitere eksperterne indenfor.

Vi er vidne til nogle af de største forandringer i teknologi, organisation og strategi i nyere tid. De fleste organisationer halser efter udviklingen efter bedste evne, men ender ofte lammede tilbage, da det flytter fokus fra kerneforretningen. Nogle organisationer prøver at dele medarbejderne op i et A og et B hold, hvor de dygtigste unge digitale får deres eget beskyttede værksted, mens resten overlades til at drive forretningen videre, indtil den bliver disruptet af de nye kræfter. Det kan mærkes på kulturen, og vi tror rent faktisk, at alle har noget at byde på i denne nye virkelighed, hvis blot de bydes op til dans!

Hvis vi tør sende buzzwords i baggrunden, kan vi flytte fokus til at tale om den rejse organisationen skal på. Det kan kun ske gennem konkrete eksempler. Men hvordan skaber vi disse før resten af virksomheden er klar?

Vi har ladet os inspirere voldsomt af Google’s investeringsforretning GV, der har udviklet metoden Design Sprint til at bringe mennesker sammen, der ikke kender hinanden, og på meget kort tid kan skabe bemærkelsesværdige resultater. På 5 dage.

Vi foreslår helt konkret at sætte 3-4 af jeres kolleger sammen med 2-3 eksterne eksperter i en uge. De får et “moonshot” de skal løse på blot fem dage. Vi definerer et moonshot som værende et projekt der adresserer et kæmpe problem, foreslår en radikalt ny form for løsning og benytter sig af banebrydende ny teknologi.

JACOB BØTTER
JACOB BØTTER
Jacob Bøtter er født ind i brugen af de sociale medier og den digitale verden. Nogle vil kalde ham en nørd, men han har den helt unikke evne at kunne kommunikere de digitale udfordringer, så alle kan forstå, hvorfor det er muligt for alle at blive mere digitale.